Cykelstyre

Här hittar du ett stort utbud av cykelstyren för alla typer av cyklar och körstilar. Oavsett om du cyklar på en stadscykel, racer, mountainbike eller fixiecykel har vi det perfekta styret för dig. Vi erbjuder också triathlonstyren. Hos oss hittar du precis det styre du söker.

Vi har ett stort utbud av olika välkända märken inom cykelutrustning, inklusive Zipp, Ergotec och PRO. Se till att köpa ett cykelstyre som passar dig och dina cykelbehov, vi anser nämligen att cykeln bör anpassas efter dig som cyklist och inte tvärtom.

Läs mer

FAQ

1
Vad är skillnaden mellan ett rakt och ett böjt cykelstyre?
Ett rakt cykelstyre är vanligtvis bredare och rak i designen, vilket ger dig en mer upprätt körställning. Ett böjt och smalare styre med en kurvad form ger dig en mer aerodynamisk körställning.
2
Vilka typer av cykelstyren finns det?

Cykelstyren för alla körstilar

Det är viktigt att du kan sitta korrekt och precis som du önskar på din cykel. Det finns styren med olika utformningar, bredder och positioner. Kanske vill du hitta ett styre med en aerodynamisk position, eller så föredrar du en mer bekväm körställning. Valet av cykelstyre påverkar din komfort och din upplevelse avsevärt.

Oavsett om det handlar om styrets bredd, vinkel eller andra justeringsmöjligheter så erbjuder vi ett stort sortiment av styren så att du kan hitta den perfekta matchningen för din smak och dina behov.

Cykelstyren finns med olika diameter för montering på framgaffeln. I vårt sortiment har vi därför olika storlekar och kompatibiliteter så att du enkelt kan hitta rätt styre för dig och din cykel.

För att ge dig den bästa cykelupplevelsen bör du fundera på att investera i ett nytt handtag samtidigt som du köper ett nytt cykelstyre. När du köper ditt nya styre kommer du vilja köpa handtag till det. Ta en titt på vårt stora urval av cykelhandtag.

Om du köper ett klassiskt racerstyre till din cykel kommer du behöva köpa styrband till det. Styrband hittar du här!