Cykelgear.se har blivit Bikable.se – läs mer här

Cykelgear.se har blivit Bikable.se

Vi har förnyat oss – cykelgear.se blir bikable.se. Nytt varumärke med samma serviceinriktade team bakom skärmen.
Med bikable.se får du en bättre, mer användarvänlig hemsida, fullspäckad med finfina produkter, bra erbjudanden och lika snabba leveranser som tidigare. Vår nya hemsida är live och vi är redo att hålla dig Bikable framöver.   

 

 

+25 000 produkter


Vi erbjuder ett stort urval av varumärken så att du alltid finner precis det du önskar hos oss. Vi är kända för att sälja populära kvalitetsprodukter till riktigt bra pris. I vårt sortiment finner du kända varumärken och budgetvänliga alternativ. Vi har något för alla cyklister, oavsett om du är proffs, glad amatör, veteran i sadeln eller precis har tagit dina första tramptag. Vår kunniga kundservice och snabba leveranser har lett till att Bikable har byggt upp en stor och lojal kundgrupp genom åren. Vi är extra stolta över att ha bäst Trustpilot omdöme i vår bransch. Om du saknar något i vårt sortiment får du gärna höra av dig så gör vi alltid vårt bästa för att skaffa produkten till dig.

 

 

Vi kan cyklar
 

Behöver du vägledning eller har frågor om våra produkter? Hos oss finner du ett helt team av engagerade, serviceglada cykelentusiaster som alltid är redo att hjälpa och vägleda dig i ditt köpbeslut. Vår kundservice har stor expertis inom allt som handlar om cyklar och hjälper dig gärna med alla typer av cykelfrågor. Vi finns här för att hjälpa dig bli Bikable.  

 

 

Snabbare leveransmetoder och fri frakt över 799 kr
 

Frakten ska vara snabb och billig. Som regel skickar vi din beställning samma dag som du gör din beställning. Med Bikable erbjuder vi fler och snabbare leveransmetoder. Dessutom bjuder vi på frakten när du handlar för över 799 kr. Vi är kända för vår snabba leverans av cykelgrejer och är säkra på att du också kommer tycka om vår snabba frakt.
Vi har 365 dagars öppet köp och det är enkelt att returnera köpta varor hos oss. Om du har beställt fel storlek eller cykeldel behöver du inte vara bekymrad, vi gör det enkelt att ordna din retur här på hemsidan.

 

 

Vi vill vara de som ger dig det bästa priset
 

För att säkerställa att du får marknadens bästa pris kontrollerar vi våra konkurrenters priser dagligen. Om du mot förmodan hittade produkten du vill köpa billigare på ett annat ställe vill vi gärna matcha priset. Läs mer om prismatch och villkor här.

 

 

Anpassa din Bikable upplevelse med vårt nyhetsbrev
 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få goda erbjudanden och rabatter direkt i din inkorg. Du kan anpassa din upplevelse hos oss genom att välja dina intressen här.

Följ oss gärna i våra andra kanaler. Där kan du delta i tävlingar, få inspiration och läsa våra guider.

Facebook: https://www.facebook.com/Bikable.se  

Instagram: https://www.instagram.com/bikable.se/ 

 

Vad händer med mitt cykelgear.se konto?
 

Ditt användarkonto på cykelgear.se blir automatiskt överfört till bikable.se. Av säkerhetsskäl måste du dock gå in på bikable.se och återställa ditt lösenord. Återställ mitt lösenord.

Behöver du hjälp är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst här.