Cykelgear.se har blivit Bikable.se – läs mer här

Prismatch

Varje dag gör vi vårt bästa för att erbjuda konkurrenskraftiga priser. Om du oväntat hittar en produkt billigare någon annanstans matchar vi givetvis priset.

 

Vi vill gärna tillgodose dig som kund och se till att du får marknadens bästa och mest förmånliga pris när du handlar hos oss. Vi håller kontinuerligt koll på priserna på marknaden och genomför priskontroller så att vi kan säkerställa att våra priser är de attraktivaste på marknaden.

 

Prismatchpolicy

 

  • Prismatch gäller hela vårt sortiment av +25 000 produkter.

 

  • Prismatch innebär att vi matchar priset på en vara som finns i en annan svensk e-handel, om du mot förmodan hittar samma vara till ett billigare pris i en annan e-handel. Prismatchning gäller när du jämför priser hos Bikable med andra svenska webbutikers priser (det vill säga svenska webbutiker med företagsregistrering och lager inom Sveriges gränser).

 

  • Varan ska finnas i lager hos oss och hos relevant svensk e-handel. Varan ska kunna levereras inom 1-4 arbetsdagar.

 

  • Varan du prismatchar med måste vara av samma märke, modell, kvalitet, storlek, färg osv.

 

  • Prismatch gäller inte varor som andra endast erbjuder till försäljning som special-, kö- och öppningserbjudanden eller i begränsad mängd. Prismatchning gäller inte heller för specialtillverkade produkter, slutförsäljningsprodukter från oss eller konkurrenter, grossistförsäljning, medlemserbjudanden eller individuellt förhandlade priser.

 

  • När vi jämför priset tittar vi på totalpriset. Detta innebär att eventuella frakt, kort och expeditionsavgifter ingår.

 

  • Vi reserverar oss för tryckfel från konkurrenter. Konsumentens oföränderliga rättigheter påverkas inte enligt lag av prismatch, t.ex. i samband med reklamation.

 

  • Se till att du har dokumentation i form av bild/skärmavbild eller länk till produktsida på det pris du vill matcha.


 

Hur man får prismatch på en vara

När du vill ha prismatch på en vara måste du lägga till en kommentar till beställningen i kassan. I denna kommentar ska du ge information om vilken produkt du vill ha prismatch på. Du måste notera vilket pris du har sett varan till. Du måste även skriva länken till produkten och webbutiken där du sett den billigare än hos oss.

Du genomför därefter beställningen. Vi korrigerar sedan priset i efterhand och drar av mellanskillnaden från ditt betalningsmedel.

Har du frågor om prismatch är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst innan du lägger en beställning.