Tävlingsvillkor

Övergripande tävlingsvillkor

När du deltar i en tävling som hålls av Bikable gäller följande villkor om inget annat anges. Reglerna gäller både för tävlingar som hålls på våra hemsidor och i våra sociala medier.

 

Villkor för deltagande och vinnare:

 • Som regel får du bara delta en gång under tävlingsperioden, om inte annat anges.
 • Vi kommer dra lott mellan deltagarna när tävlingsperioden är över.
 • Vinnaren kommer att kontaktas direkt via e-post.
 • Om priset är digitalt skickas det till den angivna e-postadressen. Annars skickas priset till en överenskommen adress.
 • Om vinnaren inte svarar på vår förfrågan inom 7 arbetsdagar* förlorar han/hon rätten till priset, och en ny vinnare dras istället. *Om tidsfristen avviker från normala 7 arbetsdagar kommer det att framgå av den individuella tävlingen.
 • Vi förbehåller oss rätten att publicera vinnarens namn på Bikable.se och på sociala medier. 
 • Vid deltagande accepteras anmälan till Bikables nyhetsbrev av deltagarna.


Pris och varaktighet

Tävlingens varaktighet, priset och dess värde kommer alltid att framgå i varje enskild tävling. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

 

Vem kan delta?

 • Du måste vara minst 18 år för att delta.
 • Anställda på Bikable och deras familjemedlemmar i hushållet kan inte delta i tävlingen.
   

Ytterligare

 • Bikable ansvarar inte för tryckfel.
 • Vid misstanke om fusk har Bikable rätt att kontrollera och utesluta deltagare från tävlingen.
 • Priserna kan inte bytas mot kontanter och det sker inget utbyte av varor.
 • Tävlingen erbjuds av Bikable, Industrivej 5, DK-9575 Terndrup.


 

Särskilda villkor för tävlingar på Facebook och Instagram

Deltagande i Bikables tävlingar på Facebook och Instagram sker på Bikables sidor:

https://www.facebook.com/Bikable.se och https://www.instagram.com/bikable.se/?hl=da

Tävlingarna hålls av Bikable och är varken sponsrade, stöttade eller administrerade på annat sätt av Facebook. Facebook tar inte emot din information.

 

Som regel deltar du i Bikables tävlingar genom att kommentera eller på annat sätt interagera med tävlingens inlägg. Kravet på interaktion beskrivs specifikt i samband med det aktuella tävlingsinlägget på Facebook och Instagram. Observera att kommentarer på andra inlägg på Bikables Facebook- och Instagramsida än tävlingsinlägget inte registreras som deltagande i den aktuella tävlingen.

Vinnare av Bikables tävlingar kommer att kontaktas via ett svar på dess kommentar eller i ett privat meddelande när tävlingen är över. Vinnaren måste då svara via ett privat meddelande på Facebook innehållande namn, adress och telefonnummer inom gällande tidsfrist. Vinnare av Bikables tävlingar på Facebook kommer att få sitt namn publicerat i tävlingsinlägget när tävlingen är över. Om tävlingen innebär att e-post eller telefonnummer lämnas för deltagande kommer vinnaren att kontaktas i enlighet med detta.

Behandling av personuppgifter

För vinnare av allmänna tävlingar och anmälan till nyhetsbrevet:

 • Dina personuppgifter: Namn, adress och ort, kommer att användas för att informera Skatteverket om att vinstskatt har betalats på vinsten.
 • Vi raderar dina personuppgifter direkt efter att vinsten har skickats till dig. Om inte annat anges eller samtycke har lämnats för att vi ska behålla informationen längre.

 

När du besöker våra sociala medier

I samband med att du besöker oss på våra sociala medier som Facebook, Instagram och LinkedIn behandlar vi din tillgängliga information som du har gett tillåtelse till via sociala mediers inställningar. Dessutom behandlar vi information om dina reaktioner och kommentarer på våra inlägg samt eventuell delning därav. Baserat på ditt beteende samlar de olika leverantörerna in personuppgifter baserat på ditt beteende på våra sidor på sin plattform. Leverantörerna kommer att kunna jämföra denna information med din profil och utifrån detta kunna identifiera dig. I det sammanhanget har de enskilda leverantörerna därför ett delat eller oberoende dataansvar och vi hänvisar därför till deras policyer för användning av plattformarna: