Prisfest – över 3000 erbjudanden. Spara upp till 50% här.

SKS Germany

Med en rik historia och en imponerande portfölj av produkter inom cykeltillbehör har SKS etablerat sig som en pålitlig och innovativ aktör på marknaden.

SKS grundades 1921 i Tyskland av Karl Scheffer-Klute. Företaget började som tillverkare av sjöfartsutrustning och metall gjutning, och det var först 1932 som de utvidgade sin produktion till att också inkludera cykeltillbehör. Ända från början av deras cykelresa har SKS varit dedikerade till att skapa kvalitetsprodukter som möter cyklisters behov och utmaningar.

SKS är särskilt kända för sitt banbrytande arbete inom skärmar och stänkskydd för cyklar. SKS skärmarna är kända för sin enastående design som effektivt skyddar dig från smuts, vatten och lera när du cyklar. Företaget har investerat betydande resurser i forskning för att utveckla cykelskärmar som är lätta att montera, hållbara och aerodynamiska.

Dessutom har SKS utökat sitt sortiment med ett brett utbud av andra cykeltillbehör som pumpar, verktyg och sadelväskor. Dessa produkter är alla designade med fokus på funktionalitet, hållbarhet och användarvänlighet, vilket har gjort dem populära bland cyklister på alla nivåer.

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Är SKS cykelskärmar lätta att montera?
Ja, SKS har utvecklat cykelskärmar med användarvänliga monteringssystem. De flesta av deras skärmar levereras med tydliga instruktioner och nödvändiga monteringskomponenter, vilket gör det enkelt för dig att installera dem korrekt.
2
Passar SKS cykelskärmar till alla hjulstorlekar?

Cykelskärmar från SKS

Vårt sortiment inkluderar flera olika modeller av SKS cykelskärmar som passar olika typer av cyklar och stilar. Oavsett om du har en racercykel, mountainbike eller en stadscykel, har vi de rätta skärmarna för dig. Vi har bland annat skärmsatsen som kallas SKS Speedrocker. Detta är särskilt bra lämpat för körning på grusvägar och cykelcross. Vi har också SKS Raceblade, ett skärmsats som passar antingen racercykeln eller stadscykeln. Dessutom har vi även SKS Bluemels-skärmar och många andra riktigt bra cykelskärmar från SKS.
 

Se cykelskärmar från SKS här!

 

Cykelpumpar från SKS

Oavsett om du är en passionerad cyklist eller en vardagspendlare är en pålitlig cykelpump helt avgörande. SKS erbjuder ett brett utbud av pumpar som passar alla typer av cyklar och behov. Från kompakta minipumpar som enkelt kan monteras på din cykel, till kraftfulla golvpumpar med hög prestanda och lättlästa manometrar för exakt mätning av däcktrycket. SKS har allt du behöver!
 

Se cykelpumpar från SKS här!