BuzzRack

BuzzRack har blivit en populär tillverkare av cykelhållare. Med sin innovativa design och fokus på kvalitet har BuzzRack lyckats erövra många cyklisters hjärtan över hela världen.

BuzzRack skapades av en grupp cykelentusiaster som ville göra det enklare för människor att transportera sina cyklar. Deras produktion av cykelhållare och tillbehör sker i Taiwan - och de har kontor runt om i världen. Målet har från början varit att skapa cykelhållare av högsta säkerhetsklass. Dessutom prioriterar de en snygg design som är användarvänlig och som kan köpas till överkomliga priser.

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hur många cyklar kan monteras på en BuzzRack-cykelhållare?
BuzzRack cykelhållare finns i olika storlekar och modeller. Man får vanligtvis plats med allt från en till fyra cyklar per cykelhållare, beroende på modellen. Observera att överbelastning kan skada cykelhållaren och bilen, så se alltid till att kontrollera den maximala belastningen och följa den.
2
Kan jag öppna bakluckan när BuzzRack cykelhållaren är monterad?

BuzzRack cykelhållare

BuzzRack har ett stort sortiment av cykelhållare som passar de flesta behov. Oavsett om du behöver transportera två, tre eller fyra cyklar har BuzzRack den perfekta lösningen för dig. Det finns cykelhållare som monteras på bilens dragkrok, men det finns också alternativ för bilar utan dragkrok. Dessa cykelhållare monteras istället på bilens baklucka.

Hos Bikable hittar du ett stort sortiment av BuzzRack cykelhållare som passar olika behov, oavsett hur många cyklar du behöver transportera. Några av BuzzRacks cykelhållare är utrustade med en vippfunktion som gör att du enkelt kommer åt bagageutrymmet utan att behöva ta av cykeln. Detta är perfekt när du vill åka på en cykeltur och fortfarande ha tillgång till dina ägodelar i bilen.

Vi erbjuder även BuzzRacks cykelhållare som kan fällas ihop efter användning och därför tar minimalt med plats. Detta är praktiskt när utrymmet är begränsat och du vill förvara cykelhållaren säkert och kompakt. BuzzRack har verkligen tänkt på alla detaljer för att göra din cykeltransport så bekväm som möjligt.

BuzzRack har också tillbehör till sina cykelhållare som gör det möjligt att använda dem till cyklar med tjockare ram än vanligt, till exempel elcyklar.

Oavsett vilken BuzzRack cykelhållare du väljer kan du vara säker på att du får en högkvalitativ produkt som är designad för att skydda och säkra din värdefulla cykel under transport. Kom ihåg att alltid dubbelkolla att viktbegränsningen på cykelhållaren passar dina behov.

 

Upptäck BuzzRack hos Bikable!


Utforska vårt sortiment och hitta den BuzzRack cykelhållare som passar dina behov när du ska ta med dig cykel på ett längre äventyr. Vi har många modeller i lager som kan rymma 2, 3 eller 4 cyklar och som är utrustade med smarta funktioner.
 

Se de olika cykelhållarna från BuzzRack här!
 

Om du har några frågor om vårt sortiment av BuzzRack produkter kan du alltid kontakta vår kundtjänst som gärna hjälper dig med dina frågor eller behov.