CamelBak

CamelBak är en marknadsledande och populär tillverkare av vattenflaskor och vätskeryggsäckar för utomhusaktiviteter. Företaget grundades 1989 av Michael Eidson, en passionerad cyklist som ville hitta ett mer praktiskt sätt att få i sig vätska under längre träningspass. Han utvecklade en cykelväst med inbyggd vattenflaska och ett slangsystem som gjorde det möjligt att dricka under träningen utan att behöva stanna eller använda händerna.

CamelBaks innovativa produkter blev snabbt populära och efterfrågade bland utomhusentusiaster, idrottare och inom militären. Därför utvidgade företaget sin produktlinje för att inkludera dricksystem som fungerar till vandring, löpning, skidåkning och cykling. CamelBaks produkter karaktäriseras av sin höga kvalitet, goda hållbarhet och inte minst sin användarvänlighet.

Dessutom är CamelBak miljömedvetna och engagerar sig i att minska plastavfall och användningen av engångsförpackningar. Bland annat genom att främja användningen av återanvändbara vattenflaskor och uppmuntra till återvinning. De använder hållbara material som är fria från BPA (bisfenol A).

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Vad är speciellt med CamelBaks vätskeryggsäckar?
CamelBaks vätskeryggsäckar är ryggsäckar eller västar med en inbyggd vätskeblåsa. Det är en behållare med slang som gör det möjligt att dricka utan att använda händerna under aktiviteter som cykling, vandring och löpning.
2
Vad är Hydroguardteknologin i CamelBaks vätskesystem?
3
Kan jag använda andra drycker än vatten i min CamelBak?

Ryggsäckar med vätskeblåsa från CamelBak

CamelBak är speciellt kända för sina vätskeryggsäckar och västar med inbyggd vätskeblåsa och slang. Ryggsäckar med vätskeblåsa ger dig möjlighet att dricka under din aktivitet utan att behöva stanna eller ta händerna från styret om du cyklar - det är ett dricksystem som är hands-free! Det är också en utmärkt lösning för vandring och löpning. Den smarta lösningen har gjort CamelBak till ett förstahandsval för många utomhusentusiaster.

Med en CamelBakryggsäck med vätskeblåsa kan du ha betydligt mer vatten med dig på turen än när du använder traditionella vattenflaskor. Därför är detta system särskilt bra för längre turer.

CamelBak erbjuder vätskeryggsäckar i många olika storlekar, både ryggsäckens totala literkapacitet och den volym som vätskeblåsan rymmer. Många av CamelBaks ryggsäckar har också ventilerande mesh-paneler på ryggpartiet, vilket minskar svettning när du bär ryggsäcken under din träning. Dessutom finns det reflexdetaljer på de flesta av deras ryggsäckar, vilket ökar synligheten om du använder ryggsäcken i mörka förhållanden.

CamelBak tillverkar drickventiler med olika funktioner, till exempel Big Bite ventilen. Dessa ventiler ökar mängden vatten per klunk och minskar ansträngningen när du dricker. Samtidigt stängs ventilen automatiskt när du inte dricker från den.

I flera av CamelBaks vätskesystem finns Hydroguardteknologin. Teknologin minskar tillväxten av bakterier i ditt dricksystem, vilka får din behållare och slang att lukta illa. Med Hydroguardteknologin kan du använda din vätskeblåsa under längre tid innan du behöver rengöra den.
 

Hitta ryggsäckar och dricksystem från CamelBak här!

 

Vattenflaskor och drickflaskor från CamelBak

Förutom vätskeryggsäckar erbjuder CamelBak också ett stort utbud av högkvalitativa vattenflaskor.

Vattenflaskorna från CamelBak har flera fördelar:
 

 • Hållbarhet: Produkter från CamelBak är kända för sin hållbarhet. De är tåliga och klarar stötar, slag och repor eftersom de är tillverkade i material av hög kvalitet. Därför är de lämpliga för utomhusaktiviteter och daglig användning.
   

 • Kallt vatten: En del vattenflaskor från CamelBak har ett extra isolerande skikt inne i flaskan som gör att vattnet håller sig kallt längre. De flaskorna kallas Podium Ice och Podium Chill.
   

 • Bra konstruktion: Vattenflaskor från CamelBak har ergonomiska och greppvänliga ytor som gör dem lätta att hantera och dricka ur. Många av flaskorna har även smarta funktioner, som locköppningar som kan öppnas och stängas med en hand.
   

 • Läcksäkerhet: Alla vattenflaskor från CamelBak är utrustade med utmärkta tätningssystem och låsmekanismer som ser till att vätskan stannar i flaskan och inte läcker ut om din vattenflaska ligger ner.
   

 • Inbyggda dricksystem: Många vattenflaskor från CamelBak är designade med inbyggda sugrör och dricksystem. Det gör det enklare för dig att dricka under din tur eftersom du inte behöver luta flaskan för att få ut vattnet.
   

 • BPA-fri: Alla vattenflaskor och vätskeblåsor från CamelBak är fria från BPA, vilket är bättre för din hälsa och säkerhet.
   

 • Stilren design: CamelBak erbjuder ett stort utbud av stilar, färger och storlekar. Du kan enkelt hitta en flaska som passar din smak.


 

Hitta vattenflaskor och drickflaskor från CamelBak här!