Continental däck och slangar

Continental är kända för att tillverka högkvalitativa däck både till bilar och cyklar. Continental är en av världens största tillverkare av däck och slangar till cyklar.

Företaget grundades år 1871 i staden Hannover, Tyskland och har tillverkat cykeldäck sedan 1892. Continental är kända för sin pålitliga tyska kvalitet. Idag produceras Continental däck över stora delar av världen, i 61 länder och på över 260 olika platser.

Continental är kända för att tillverka några av de bästa cykeldäcken på marknaden. Flera av deras däckmodeller är också välkända inom cykelvärlden. Till exempel Grand Prix 5000, Mountain King, GrandPrix 4 season, Ultra Sport, Super Sport, Trail King, Speed King, Double Fighter, Contact Plus, Cross king och många fler. Bland Continentals teknologier kan man också nämna några kända namn som Vectran breaker som skyddar mot punkteringar, och Black Chili som är en toppgummiblandning från Continental.

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Vad är bra med cykeldäck från Continental?
Continental är kända för att producera högpresterande cykeldäck av hög kvalitet. Deras däck är kända för hållbarhet, grepp och teknologiska innovationer som hjälper alla typer av cyklister att uppnå utmärkt prestanda under cykelturen.
2
Vilka typer av cykeldäck tillverkar Continental?

Köp Continental cykeldäck hos oss


Continental tillverkar däck för alla typer av cyklar. Så när du behöver nya däck till din cykel behöver du bara fundera på vilken typ av däck du behöver till din cykel, så har Continental det garanterat.


Du kan se däcken för olika cykeltyper genom att klicka på länkarna nedan:
 

Cykeldäck til citybike - från Continental
 

Cykeldäck till racer - från Continental
 

Cykeldäck till MTB - från Continental

 

Några populära Continental däck


Det finns många olika typer av Continental däck som är tillverkade med olika innovativa teknologier och föreningar. Här har vi valt att belysa tre av de mest populära cykeldäcken - och ge lite mer information om varje:
 

  • Grand Prix 5000 serien: Grand Prix 5000 serien är en favorit bland racercyklister. Dessa däck erbjuder enastående grepp, lågt rullmotstånd och otrolig hållbarhet. De är designade för att leverera på topp både på vått och torrt underlag och har vunnit otaliga lopp och mästerskap.
     

  • Continental Gatorskin: Gatorskin däcken är kända för sitt extraordinära punkteringsskydd. De är det föredragna valet för pendlare och andra cyklister som vill undvika irriterande och tidskrävande punkteringar.
     

  • Mountain King serien: Den här typen av däck är för mountainbikecyklister. Continentals Mountain King-däck erbjuder utmärkt grepp och kontroll på utmanande terräng, vare sig det är leriga stigar eller steniga stigningar.