DT Swiss

DT Swiss tillverkar högpresterande cykelkomponenter för alla ambitiösa cyklister. De menar att varje cyklist som har ett mål är en ambitiös cyklist. Därför tillverkar de cykelkomponenter med stor omsorg och hävdar att deras cykeldelar ger alla ambitiösa cyklister ett försprång i tävlingar.

DT Swiss är ett företag med en imponerande historia och en stark position inom cykelvärlden. Sedan företaget grundades 1994 i Biel, Schweiz, har DT Swiss byggt upp ett rykte som en ledande tillverkare av högkvalitativa cykelkomponenter.

Företaget har sina rötter i tillverkningen av ekrar för cykelhjul, men har snabbt utökat sitt sortiment och sin expertis. DT Swiss är kända för sina fantastiska hjul och banbrytande teknologi inom cykelkomponenter. Deras hjul är väldigt populära och har blivit ikoniska bland professionella cyklister och ambitiösa cykelentusiaster. De erbjuder ett brett utbud av hjul för olika tävlingsformer som landsvägscykling, mountainbike och gravelcykling.

Produkter från DT Swiss är lika med hållbarhet, precision och innovation. Deras nav, ekrar och fälgar tillverkas med högsta kvalitet och precision vilket resulterar i pålitliga och högpresterande cykelkomponenter. Förutom hjul tillverkar DT Swiss även fjädringskomponenter som gafflar och stötdämpare till mountainbikes. De är kända för sin känslighet och kontroll vilket hjälper cyklister att bemästra de mest krävande terräng- och downhill-turerna.

DT Swiss engagemang för forskning och utveckling gör att deras produkter ligger i framkant inom cykelteknologin. Deras ständiga strävan att förbättra prestanda, hållbarhet och körupplevelse gör dem till ett populärt val för både professionella idrottare och cykelentusiaster över hela världen.

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Vad är DT Swiss kända för?
DT Swiss är kända för att tillverka högpresterande cykelkomponenter, särskilt deras hjul, nav, ekrar och fälgar för olika cykeldiscipliner som landsvägscykling, mountainbike och gravel.
2
Vilka produkter erbjuder DT Swiss förutom hjul?
3
Vad kännetecknar DT Swiss MTB-hjul?
4
Vad är speciellt med DT Swiss racerhjul?
5
Vad är bra med DT Swiss fram- och baknav?

MTB-hjul från DT Swiss

DT Swiss är känt för sin banbrytande teknik när det gäller cykelhjul. Deras MTB-hjul är inget undantag. Dessa hjul är tillverkade för att klara utmaningarna i alla typer av terräng. Med fokus på hållbarhet, precision och låg vikt levererar DT Swiss MTB-hjul med enastående prestanda, oavsett om det handlar om branta stigningar eller tekniska nedförsbackar. Den avancerade konstruktionen och användningen av material som kolfiber eller aluminium garanterar tillförlitlighet och utmärkt hantering på alla stigar. Med ett hjulpar från DT Swiss är du redo för en tur i utmanande terräng.

Se MTB-hjul från DT Swiss här!

 

Racerhjul från DT Swiss

DT Swiss racerhjul är tillverkade för att ge ultimat hastighet och respons på vägen. Dessa hjul kombinerar aerodynamik, styvhet och låg vikt för att optimera din körupplevelse på vägen. Oavsett om du tävlar eller tränar ger DT Swiss racehjul pålitlig prestanda och känslan av att att du obehindrat kan komma upp i höga hastigheter. Deras innovativa teknik och ständiga fokus på kvalitet gör dessa hjul till ett perfekt val för alla racerentusiaster.

Se DT Swiss racerhjul här!

 

Fram- och baknav från DT Swiss

DT Swiss fram- och baknav är kärnan i hjulens funktionalitet och prestanda. De är särskilt kända för sina spärrfria nav, som har blivit ett riktmärke inom cykelindustrin. Ratchet freewheel i ett cykelnav avser en mekanism som gör att bakhjulet kan rotera framåt när cyklisten trampar, men som gör att bakhjulet kan snurra fritt även när pedalerna inte trampas ned. Det gör att cyklisten kan sluta trampa, utan att bakhjulets rotation stoppas. När du inte trampar låter frihjulsmekanismen hjulet snurra fritt, vilket gör att cyklisten kan cykla utan att pedalerna behöver vara i ständig rörelse.

DT Swiss-nav är skapade med extrem precision och hållbarhet för att säkerställa en smidig och pålitlig körupplevelse. Med fokus på jämn rotation och minimal energiförlust säkerställer DT Swiss-nav en effektiv kraftöverföring från pedalerna till vägen eller spåret. Den avancerade tekniken och konstruktionen säkerställer att dessa nav klarar påfrestningarna från olika underlag och körförhållanden. Det gör dem till ett tryggt val för alla ambitiösa cyklister.

Se framnav från DT Swiss här!

Se baknav från DT Swiss här!

 

Få hjälp med ditt val av produkt

Vårt passionerade team av kundserviceexperter är alltid redo att vägleda dig genom dina köpbeslut i vår webbshop. Oavsett om du har frågor om specifikationer, storlekar, funktioner eller bara behöver allmän vägledning, är vårt team alltid redo att hjälpa dig att göra rätt val.