Fox Racing Shox

Fox Racing Shox är kända för att producera och tillverka högpresterande fjädringssystem. De skapar fjädringar främst för motocross, mountainbikes, terrängfordon och cyklar.

Företaget grundades 1974 av Bob Fox i Watsonville, Kalifornien. Bob Fox hade en passion för motorsport och började experimentera med stötdämpare för off-road motorcyklar. Hans första stora genombrott kom när han utvecklade en stötdämpare för den legendariske motocrossföraren Mark Barnett. Denna innovation placerade Fox Racing Shox på kartan som ett seriöst företag inom stötdämpar- och fjädringsteknologi.

Under 80-talet utvecklades Fox Racing Shox för att inkludera mountainbikes och de blev snabbt ett av de mest eftertraktade varumärkena inom cykelindustrin. Deras stötdämpare och framgafflar blev synonyma med förstklassig prestanda och hållbarhet. Idag är Fox Racing Shox en global ledare inom fjädringsteknologi för både motorcyklar och mountainbikes.

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Vad är Fox Racing Shox?
Fox Racing Shox är en tillverkare av stötdämpare och fjädringssystem för bland annat MTB och motocrosscyklar, ATV:er och terrängfordon. De specialiserar sig på att leverera högpresterande stötdämpare som förbättrar fordonets hantering och komfort under olika körförhållanden.
2
Var kan jag köpa tillbehör från Fox Racing Shox?

Tillbehör från Fox Racing Shox


Bikable har ett stort utbud av tillbehör från Fox Racing Shox, en ledande tillverkare inom cykelkomponenter och fjädringssystem. Oavsett om du är en hängiven mountainbikecyklist, en äventyrsentusiastisk off-road cyklist eller helt enkelt älskar att cruisa runt i stan så har vi det perfekta Fox Racing Show tillbehöret för att optimera din cykels prestanda.
 

Se vårt utbud av tillbehör från Fox Racing Shox genom att klicka på nedanstående länkar: