FSA

Full Speed Ahead (FSA) har några av cykelvärldens bästa komponenter. Företaget grundades 1994 i Italien och har sedan dess etablerat sig som ett av de mest innovativa och pålitliga varumärkena inom cykelindustrin.

FSA är särskilt känt för sitt omfattande sortiment av cykelkomponenter, t.ex. drev, styren, styrstammar, vevlager,lager och mycket mer. De har uppmärksammats för sin avancerade design som kombinerar låg vikt, styrka och aerodynamik vilket optimerar både prestanda och komfort.

Företaget sponsrar inte bara lag och idrottare i världsklass, de har också ett mycket nära samarbete med dem. FSA använder idrottarnas expertis och feedback för att få värdefulla insikter till att utveckla nästa generations produkter.

Deras passion och engagemang för innovativ design, forskning, utveckling samt material- och produktionsprocesser säkerställer att de levererar tekniskt högkvalitativa komponenter. Det ger den höga prestanda som cyklisterna kräver, dessutom till ett konkurrenskraftigt pris.

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Vad står FSA för?
FSA står för "Full Speed Ahead". De är ett ledande företag inom cykelbranschen som tillverkar cykelkomponenter och utrustning. I sortimentet finns bland annat vevlager, styren, drev, styrstammar och andra cykelrelaterade delar.
2
Vilka typer av vevlager erbjuder FSA?
3
Är cykelutrustning från FSA kompatibel med andra märken?

Cykelutrustning från FSA


Hos Bikable hittar du ett imponerande utbud av FSA-produkter, bland annat ett brett sortiment av drev för både mountainbikes och landsvägscyklar samt vevlager i olika dimensioner. Med FSAs fokus på starka lättviksprodukter i avancerad design kan du vara säker på att få tekniskt högkvalitativa komponenter som ger dig prestanda och komfort i världsklass. FSAs engagemang för innovation och samarbete med professionella idrottare säkerställer att vårt sortiment återspeglar högsta standard inom cykelkomponenter.


Upptäck drev till MTB från FSA här!


Upptäck drev till racer från FSA här!


Upptäck vevlager från FSA här!