Säsongstart! Stort sortiment till låga priser.

GU Energy

GU Energy är främst kända för sina energigels som har blivit mycket populära och viktiga som en del av många cyklister och löpares träningsrutin. Dessa gels innehåller en blandning av kolhydrater, aminosyror och elektrolyter som är designade för att ge kroppen nödvändig energi, förhindra uttorkning och minska muskeltrötthet. GU Energy Gels är lätta att få i sig under träning eller löpning tack vare deras praktiska förpackning. De finns i flera olika smaker vilket gör att säkert hittar en smak som passar dig.

Förutom energigels erbjuder GU Energy också andra näringsprodukter för idrott, inklusive energibars, hydreringstabletter och energidrycker. Dessa produkter är alla utvecklade med syftet att hjälpa idrottare att bibehålla sina energinivåer, vätskebalans och prestanda under fysisk aktivitet.

GU Energy grundades 1993 av Dr. Bill Vaughan, en läkare och entusiastisk löpare. Hans dotter var också ultralöpare, så han ville utveckla energiprodukter som var lättsmälta för dem båda. GU står för "Gel Unibody," vilket är en referens till deras första produkt – den ikoniska energigelen.

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Vad är fördelarna med GU Energys gels?
GU Energys gels är en energigel som främst används för att ge snabb och lättsmält energi till idrottare och sportentusiaster. Den är noggrant sammansatt och speciellt designad för att ge en energikick under träning och tävling.
2
Vilka ingredienser finns i en GU Energy-gel?

Bikable erbjuder naturligtvis ett brett utbud av GU Energys populära och läckra energiprodukter som är lätta och praktiska att ha med sig under träning och cykelturer.

En GU-gel är lätt att använda under cykelturen eftersom den är lättsmält och kan intas på språng. Gelen ger dig en boost på alla nivåer, vilket gör att du kan bli av med trötthet, få mer energi, känner dig lättare - och kan förbättra din prestation.

Oavsett om du är en professionell idrottare, motionär eller deltar i en tävling kan energiprodukterna från GU Energy vara något för dig. Prova dem och se vårt utbud av GU Energy-produkter här!