High5

High5 är ett av de första företagen i Europa som producerar energiprodukter med äkta fruktjuice och med naturlig smak - och är fortfarande ett av de få företagen som gör det än idag. High5 skapar näringsrika energiprodukter som är designade för att ge dig den extra energikick du behöver när du tränar.

High5 fortsätter att utveckla sina energiprodukter i nära samarbete med professionella idrottare. Företagets näringsexperter arbetar ständigt med att säkerställa att innehållet i alla deras produkter smakar gott och ger dig den nödvändiga energin för att förbättra din prestation - samtidigt som produkten är näringsrik och bra för din kropp."

År 1994 grundade två brittiska triatleter High5. Eftersom båda var involverade i extremsport som handlar mycket om uthållighet, ville de skapa produkter som fungerar och ger idrottaren den extra energi som behövs. Samtidigt var det också viktigt att produkten skulle smaka bra, lätt att använda och vara skonsam mot magen. Utifrån detta synsätt har de idag utvecklat energiprodukter som verkligen är perfekta för ändamålet.

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Vilka produkter tillverkar High5?
I High5:s produktutbud finns energigel, energibar, proteinbar, energigodis, proteinpulver, energipulver och tabletter. Vissa av produkterna innehåller koffein medan andra är koffeinfria. Det finns även energipaket som innehåller en kombination av olika produkter.
2
Fungerar High5 produkterna?

Energibar och energipulver från High5
 

Vi har ett stort sortiment av produkter från High5. Alla produkter är tillverkade med naturliga ingredienser, har en fräsch smak och en lätt konsistens och ger dig snabb energi under din träning, vilket hjälper dig att optimera din prestation och uppnå de bästa resultaten.

I vår webbshop har vi energigel, energibar, proteinbar, energigodis, proteinpulver, energipulver och tabletter från High5. Vissa av produkterna innehåller koffein och en del är koffeinfria. Vi erbjuder även energipaket, där du får en blandning av olika produkter.
 

Se vårt stora utbud av High5-produkter här!