Klickfix

Klickfix är kända för sina cykeltillbehör, särskilt sina smarta, hållbara klicksystem och fästen för att fästa väskor, korgar och andra tillbehör på din cykel. Klickfix klicksystem gör det enkelt för dig att montera och ta bort tillbehör på din cykel, utan att använda verktyg eller remmar. Klickfix tillverkar ett brett sortiment av tillbehör – från cykelkorgar till cykelväskor och mobilhållare.

Med en Klickfix adapter slipper du lösa, otympliga remmar. Istället monterar du enkelt deras robusta, lättanvända adapter och fästen med ett enkelt klick. Med Klickfix adapter sitter din korg, väska eller tillbehör säkert på plats under hela cykelturen.

Klickfix är ett tyskt varumärke som introducerades 1988 av Rixen & Kaul. Från den allra första produkten har Klickfix blivit otroligt populärt bland alla typer av cyklister, tack vare sina enkla adaptrar och snabbkopplingslösningar. Med tiden har ett brett sortiment av cykeltillbehör från Klickfix utvecklats. Över åren har de blivit det kändaste varumärket på marknaden inom nischen snabbfästen för cykeltillbehör. Utöver deras smidiga korgar och väskor producerar de lika användarvänliga mobilhållare som enkelt monteras på styret eller styrstammen.

Hos oss på Bikable hittar du ett stort sortiment av Klickfix produkter, alltid till lågt pris.

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Vad är speciellt med Klickfix?
Klickfix är kända för sina smarta, hållbara klicksystem och fästen som gör det enkelt att fästa och ta bort cykeltillbehör som packväskor och korgar från din cykel, utan användning av verktyg eller remmar.
2
Vilken typ av cykeltillbehör tillverkar Klickfix?
3
Hur fungerar Klickfix klicksystem?

Klickfix: Klicksystem till cykeltillbehör

Klickfix har marknadens bredaste utbud av klicksystem för cykeltillbehör och är specialister på snabbkopplingslösningar till cyklar. Detta kombineras med ett brett utbud av produkter som matchar med deras smidiga klicksystem och fästen. Nedan kan du se och klicka dig vidare till de produkter som använder Klickfix: