Säsongstart! Stort sortiment till låga priser.

KMC

Med över 40 års erfarenhet inom produktion av cykelkedjor har KMC med all säkerhet en kedja som passar för varje växelsystem. Deras fokus är att skapa produkter som fungerar perfekt och har lång livslängd.

Kuei-Meng Industrial Co. Ltd grundades av Charles Wu år 1977. De första cykelkedjorna från KMC utvecklades och producerades i Taiwan med hjälp av några gamla begagnade maskiner. Vid den tiden var KMC världens minsta kedjefabrik, men Mr. Wu trodde på att med ihärdig hängivenhet och strävan efter perfektion skulle KMC bli världens största kedjeleverantör.

KMC har sedan dess vuxit till att vara en global aktör och är idag en av världens största tillverkare av cykelkedjor. För att stödja global produktion och försäljning har de för närvarande 11 produktionsanläggningar och 16 distributionsenheter i Taiwan, Kina, Holland, USA, Indonesien och Vietnam. KMC levererar produkter och service till kunder i över 150 länder och har blivit en betydande leverantör inom cykelvärlden.

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Varför är cykelkedjor från KMC bra?
KMC cykelkedjor är bra på grund av deras högkvalitativa material, precisionstillverkning, långa livslängd, kompatibilitet och innovativa teknologi.
2
Är KMC cykelkedjor kompatibla med alla typer av cyklar?

Kedjor för inre och yttre växlar


Hos Bikable säljer vi ett stort urval av cykelkedjor, lås, drev och kugghjul för både yttre och inre växlar från KMC. Uppgradera din cykel och köp pålitlig cykelutrustning från KMC till ett bra pris hos oss.
 

Klicka på nedanstående länkar och se produkterna från KMC: