Säsongstart! Stort sortiment till låga priser.

Kryptonite

Kryptonite är kända för sina cykellås, som garanterar att din cykel är säker även när du låser den på en annan plats än där du bor. Företaget grundades 1971 i Canton, Massachusetts, USA. Kryptonite uppfann det första bygellåset 1971 och sedan dess har de vidareutvecklat bygellåset så att det finns i olika storlekar och säkerhetsgrader. De har dessutom även utökat sortimentet med flera andra typer av lås av lika hög kvalitet, till exempel viklås och kedjelås.

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Vilket Kryptonite cykellås är bäst för min cykel?
Valet av rätt Kryptonite cykellås beror på vilken typ av cykel du har och säkerhetsnivån på platsen där du tänker låsa fast din cykel. Om du har en dyr cykel bör du köpa ett cykellås med hög säkerhetsklass. Om du ställer din cykel på allmänna platser kan det också vara värt att överväga att köpa ett extra kabel- eller kedjelås för att säkra hjulen och andra delar på cykeln.
2
Vilken säkerhetsklass har mitt Kryptonite cykellås?

Säkra lås från Kryptonite


Kryptonite är känt för att leverera några av marknadens mest robusta och pålitliga cykellås och säkerhetsprodukter. De är kända för sitt innovativa tillvägagångssätt när det gäller cyklar och säkerhet, speciellt när det handlar om att parkera och låsa fast cykeln i en stad. Kryptonite har alltid legat steget före i kampen mot cykelstölder.
 

Här är några av de produkter och teknologier som har gjort dem till ett globalt känt varumärke:
 

 • Bygellås: Kryptonites bygellås är bland de mest kända och respekterade i branschen. De är kända för sin överlägsna styrka och motståndskraft mot försök att bryta upp dem.
   

 • Kabel- och kedjelås: Förutom bygellås tillverkar Kryptonite också ett brett utbud av kabel- och kedjelås som erbjuder flexibilitet och bekvämlighet utan att kompromissa med säkerheten.
   

 • Innovativa låsteknologier: Kryptonite har också investerat i avancerade teknologier som kombinationslås och elektroniska säkerhetssystem som underlättar för cyklister att skydda sin cykel.
   

 • Viklås: Kompakta och portabla viklås är designade för att vara enkla att enkelt kunna tas med, antingen monterade på cykelramen eller i väskan. 
   

Kryptonite är känt inte bara för sina lås, utan också för sitt samhällsengagemang och kampen mot cykelstölder. De har aktivt stöttat kampanjer och organisationer som arbetar för att göra det svårare för tjuvar att stjäla och enklare för cyklister att skydda sina tillhörigheter.