Säsongstart! Stort sortiment till låga priser.

Look

Look är särskilt kända för sina pedaler och pedalsystem som kombinerar låg vikt, styrka och exceptionell prestanda. Deras pedaldesign har varit banbrytande och satt standarden för komfort och effektivitet för cyklister på alla nivåer. Deras Look KEO pedal är särskilt populär och används av många cyklister.

Det franska företaget introducerade den första klickpedalen för landsvägscykling 1984, inspirerad av skidbindningssystemet. Sedan dess har de dominerat marknaden. När Bernard Hinault använde deras pedaler under Tour de France 1985 vann han medan resten av fältet fortfarande använde tåclips.

Look tillverkar pedaler för många olika typer av cyklar och behov. De tillverkar pedaler för bland annat MTB, racercyklar och standardcyklar. De tillverkar även flats och BMX-pedaler samt kombipedaler (click/vanl/spd/look).

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Vad är Look KEO-pedaler?
Look Keo-pedaler är avancerade cykelpedaler från företaget "Look Cycle" som har utvecklats för landsvägscykling och racertävlingar. Dessa pedaler är designade med en effektiv trepunktskontaktyta mellan pedalplattan, pedalhållaren och klackarna på cykelskon för optimal kraftöverföring. Look erbjuder olika varianter med varierande funktioner och frikopplingsmekanismer.
2
Vilken typ av pedaler tillverkar Look?

Looks innovativa pedaler

Som nämnts revolutionerade Look cyklingen genom att introducera sitt banbrytande pedalsystem som förändrade hur cyklister kunde ansluta sina skor till pedalerna.

En av deras mest banbrytande produkterna var Look KEO-pedalerna, som föddes ur Looks ständiga strävan efter teknisk innovation och kvalitet. Look Keo pedalerna har blivit ikoniska inom cykelsporten tack vare sin lätta design, styrka och fantastiska prestanda. Denna serie pedaler, inklusive Look KEO- och Look 5k10k-serierna har konsekvent levererat enastående prestanda för cyklister på alla nivåer.

Kolla in Look KEO-pedalerna här!

Looks engagemang för att skapa avancerade pedaler slutade inte där. I deras historia ingår även Look Delta-pedalerna. Dessa pedaler kännetecknats av sin tekniska innovation och har varit en favorit bland proffs och entusiaster i flera år.

Kolla in Look Delta-pedalerna här!