Prisfest – över 3000 erbjudanden. Spara upp till 50% här.

Magicshine

Magicshine är ett lysande exempel på innovation och engagemang inom cykelbelysning. Magicshine grundades 1999 i Kina och har snabbt etablerat sig som ett ledande varumärke inom högpresterande och mycket pålitliga cykellampor. I det stora sortimentet hittar du många olika cykellampor, t.ex. fram- och baklampor, pannlampor och hjälmlampor.

Magicshine tillverkar både fram- och baklampor till allt från pendling, landsvägscykling, MTB och gravel. Deras olika lampmodeller kan monteras både på cykeln och hjälmen. Vissa modeller har också en trådlös fjärrkontroll som antingen ingår eller kan tillköpas.

Historien om Magicshine började med en enkel önskan att förbättra cyklisternas säkerhet och upplevelse på vägen. Med passion för tekniska lösningar bestämde sig teamet bakom Magicshine för att skapa avancerade belysningsprodukter för cyklar. Det första genombrottet kom med utvecklingen av kraftfulla LED-lampor som revolutionerade cykelindustrin.

Med sitt ständiga fokus på innovation och kvalitet fortsätter Magicshines produkter att imponera och visa sig uppfylla behoven hos cyklister på alla nivåer. Deras produkter är inte bara en investering i en bra ljuskälla, det är också en investering i din säkerhet när du cyklar.

Vi har alltid ett stort sortiment av lampor från Magicshine på lager till låga priser. Använd vår smidiga filtreringsfunktion för att filtrera fram specifika lampor.

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Vilka är fördelarna med Magicshines lampor?
Magicshines lampor är kända för sin höga ljusstyrka, långa batteritid och goda hållbarhet. De erbjuder utmärkt belysning för cykling, löpning och utomhusaktiviteter. Många modeller har justerbara ljusstyrkenivåer och olika ljusinställningar.
2
Hur länge räcker batteriet på en Magicshine lampa?
3
Är Magicshines lampor vattentäta?
4
Kan Magicshine lampor monteras på hjälm eller styre?
5
Är det lätt att byta batteri på en Magicshine lampa?

Få starkt ljus och säkerhet på cykelturen med Magicshine

Magicshines lampor har blivit kända och uppskattade för sin enastående kvalitet, långa livslängd och imponerande ljusstyrka. I sortimentet finns lampor som ger flera tusen lumen. Magicshines produktsortiment omfattar allt från robusta framlampor till kompakta, vädertåliga baklampor. Deras fokus på att kombinera avancerad teknik med användarvänlig design har gjort dem till ett populärt val bland cyklister runt om i världen.

De mest välkända Magicshine produkterna är deras kraftfulla framlampor med hög ljusstyrka. De ger cyklisten optimal synlighet och säkerhet under alla förhållanden på cykelturen. Batteriteknologin och den långvariga prestandan gör lampan till en pålitlig följeslagare, både på korta stadsturer och långa nattliga äventyr.

Se alla fantastiska Magicshine lampor här!
 

Magicshines olika lampserier

Magicshine har designat en rad olika serier av fram och baklampor, ämnade för olika typer av cykling och utomhusaktiviteter. Här är en djupdykning bland några av Magicshines populäraste serier:
 

Magicshine Monteer

Magicshine Monteer-serien är mycket populär för stig och mountainbike-cykling. I denna serie hittar du lampor som ger mycket god belysning för fartfylld cykling i mörkret. Topmodellen bland framlamporna Magicshine Monteer 12000 ger smått otroliga 12000 lumen i ljusstyrka vilket garanterat lyser upp den mörkaste skogsstigen.
 

Magicshine Ray

Magicshine Ray är en mångsidig serie som passar för alla typer av cykling. I serien finns lampor som ger belysning på 800 till 3000 lumen. Ray-lamporna har två olika ljuslägen, "Spotlight" eller "Floodlight" som antingen kan användas var för sig eller tillsammans. Flera av modellerna är kompatibla med en fjärrkontroll som ansluts via kabel eller trådlöst vilket är smidigt när du snabbt behöver justera ljusstyrkan, utan att släppa händerna från styret.
 

Magicshine Allty

Magicshine Allty serien är en kompakt serie framlampor med fantastisk batterikapacitet och ljusstyrka mellan 400 till 2000 lumen. Den tåliga aluminiumkonstruktionen är vattentät vilket gör lampan pålitlig i alla väderförhållanden. Flera modeller är kompatibla med Garmin fäste för montering på hjälm.
 

Magicshine ZX – StVZO godkända lampor

En StVZO-godkänd cykellampa är en cykellampa som uppfyller de tekniska kraven enligt den tyska vägtrafikförordningen. Dessa lampor är utformade för att säkerställa tillräcklig ljusstyrka och räckvidd samtidigt som de undviker att blända andra trafikanter. Det ökar säkerheten för cyklister och förbättrar synligheten på vägen. Lamporna i Magicshines ZX-serie är StVZO-godkända.
 

Magicshine SeeMee

Magicshine SeeMee serien är en serie med smidiga baklampor med smarta funktioner. Baklamporna är utformade för att förbättra synligheten och säkerheten för cyklister, särskilt under dåliga ljusförhållanden eller nattetid. SeeMee-serien erbjuder olika modeller och funktioner som är utformade för att möta olika behov och preferenser hos cyklister. Funktionerna är bland andra olika ljuslägen, hög synlighet, vattentäthet, lång batteritid och enkel montering på cykelramen.
 

Pannlampor och hjälmlampor från Magicshine

Upptäck den perfekta kamraten för dina äventyr i mörkret med Magicshines pannlampor och hjälmlampor. Magicshine har lyckats skapa pannlampor och hjälmlampor som ger optimal sikt under alla förhållanden. Oavsett om det är korta stadsresor eller långa, stökiga MTB äventyr i den mörka skogen, så ger dessa lampor pålitlig och långvarig prestanda.

Kolla in pannlampor och hjälmlampor från Magicshine här!