Prisfest – över 3000 erbjudanden. Spara upp till 50% här.

Maxxis

Maxxis är ett av världens mest kända varumärken när det gäller cykeldäck av högsta kvalitet.

Maxxis grundades i Taiwan 1967. Företaget började med att tillverka däck för små fordon och till motorcyklar, men med tiden utvidgade de sin expertis till att även tillverka cykeldäck. Idag är de kända för att erbjuda däck som kombinerar hållbarhet, grepp och lågt rullmotstånd, vilket är avgörande för en riktigt bra cykelupplevelse.

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Vad är Maxxis känt för inom cykelvärlden?
Maxxis är känt för att tillverka produkter till som kombinerar hållbarhet, grepp och lågt rullmotstånd vilket förbättrar cykelupplevelsen.
2
Varför ska jag köpa Maxxis MTB-cykel däck?

Cykeldäck från Maxxis


Maxxis däck är speciellt känt inom MTB. Deras stora sortiment av cykeldäck som passar olika terränger och förhållanden gör deras produkter dem till ett förstaval för mountainbikescyklister.

Dessutom tillverkar Maxxis även mountainbike-däck som har ett bra grepp samtidigt som de har lågt rullmotstånd.  Däcket har dobbar som frigör ytan när däcket rullar, vilket ger det ett mycket lågt rullmotstånd. Vissa cykeldäck från Maxxis har även så kallade kantdobbar, som är utformade för att ge cykeln bättre grepp i kurvor. På så sätt kan du uppleva ett ännu bättre grepp när du cyklar i kurviga terräng.

Många av Maxxis cykeldäck är även vikdäck och fungerar för tubeless.
 

Mountainbike-däck från Maxxis - se vårt utbud här!