Prisfest – över 3000 erbjudanden. Spara upp till 50% här.

Motip

Motip grundades i Holland 1948 och deras vision på den tiden var att skapa lack och färg med hög kvalitet till bilar. Under åren har Motip utökat sin kompetens och produktutbudet till flera områden, däribland cykelvård. Företaget har stor kunskap om innovation och kvalitet, vilket också utgör grunden till deras framgång.

Sedan 1967 har Motip specialiserat sig i att utveckla produkter för cyklar. Dessa produkter är avsedda för underhåll, som till exempel rengöringsmedel och smörjmedel för olika delar på din cykel. Motip är kända för sina produkter inom cykelvård och underhåll och de har uppnått en stark position på marknaden tack vare sina noggrant utvecklade produkter.

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Vilken typ av produkter tillverkar Motip för cyklar?
Motip tillverkar olika produkter för rengöring och underhåll av cyklar, bland annat kedjerengöring, rengöringsmedel, kullagerfett, bromsskivespray, bromsrengöring och kedjespray.
2
Varför ska jag använda produkter från Motip för cykelunderhåll?

Cykelunderhåll med produkter från Motip


En välskött cykel är inte bara snygg att titta på. Den kommer också att hålla längre och fungera bättre. Därför rekommenderar vi att du använder produkter som är specialdesignade för rengöring och underhåll av cyklar. Med produkterna från Motip kan du vara säker på att du väljer något som är bra för din cykel.

Vi har flera olika typer av Motip-produkter. Läs mer om dem genom att klicka på följande länkar:
 

Rengöring och underhållsprodukter från Motip
 

Kedjeolja från Motip
 

Fett från Motip
 

Kedjerengöring från Motip