Muc-Off

Muc-Offs produkter är kända för sin ikoniska rosa färg och imponerande kvalitet. Det är också det första valet för många cyklister när det kommer till att underhålla och rengöra sin cykel.

Muc-Off grundades 1994 i Poole, England av Rex och Marilyn Trimnell. Muc-Off började som tillverkare av cykelkomponenter, men skiftade snabbt fokus mot cykelrengöring och underhåll, vilket ledde till deras första stora framgång, 'Nanotech Bike Cleaner,' som snabbt blev en favorit hos cykelentusiaster.

Muc-Off är specialister inom rengöringsprodukter, tubeless-vätska och tillbehör och följer fortfarande sin ursprungliga filosofi om att skapa produkter som inte bara rengör, utan också skyddar och förbättrar prestandan hos cykelkomponenterna. Denna dedikation till innovation och en kontinuerlig fokus på hög kvalitet har gjort Muc-Off till en världsberömd ledare inom cykelvård. Hos Bikable erbjuder vi prismatch på Muc-Off, så du kan vara säker på att få det bästa priset.

Med deras initiativ Project Green visar Muc-Off att de sätter hållbarhet högt upp på agendan. De strävar efter att minska mängden avfall och utsläpp av koldioxid. Deras initiativ innebär en övergång till användning av återvinningsbara förpackningar, och produkter som levereras i mer koncentrerad form för att optimera utnyttjandet av utrymmet under transport och minska mängden förpackningar.

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Vilka produkter tillverkar Muc-Off?
Muc-Off erbjuder ett stort utbud av produkter, inklusive rengöringsmedel, smörjmedel, avfettningsmedel, däck- och slangrengöringsmedel, skyddsmedel och underhållsverktyg. Deras produkter är designade för att hålla din cykel ren och omhändertagen.
2
Kan Muc-Off produkter användas för andra ändamål?

Populära produkter från Muc-Off


Om du letar efter den allra bästa rengöringen och vården för din cykel, samtidigt som du vill att den skyddar och förbättrar prestandan, då är de rosa Muc-Off produkterna det du behöver!


Muc-Off är kända för att erbjuda en omfattande produktlinje som riktar sig till alla aspekter av cykelunderhåll. Några av de mest kända produkterna från Muc-Off presenteras här:
 

 • Bike Cleaner: Detta är en avancerad rengöringsformula för perfekt cykeltvätt, som effektivt tar bort smuts, även på mikroskopisk nivå - och helt utan att skada ytan på din cykel. Detta var Muc-Offs första stora succé och är fortfarande en bästsäljare.
   

 • Bike Care Essentials Kit: Detta är en komplett underhållspaket från Muc-Off som innehåller rengöringsmedel, smörjmedel och verktyg för att underhålla din cykel. Den är perfekt för både nybörjare och erfarna cyklister.
   

 • C3 Ceramic Wet Lube: Detta kedjesmörjmedel från Muc-Off är känt för sin hållbarhet och långvariga effekt. Produkten ger utmärkt smörjning till cykeln och skyddar den mot elementen, vilket hjälper till att förlänga livslängden på din cykelkedja.
   

 • Tubeless Sealant: Muc-Offs tubeless däcktätning är känt för sin otroligt höga pålitlighet. Vätskan tätar snabbt och effektivt dina tubeless-däck, vilket förhindrar punkteringar under dina cykelturer.
   

 • Bio Chain Cleaner: Den här är en riktigt bra kedjerenare från Muc-Off som inte bara är effektiv för att rengöra kedjor, den är också miljövänlig.