Ortlieb

Ortlieb är ett tyskt varumärke som tillverkar vattentäta cykelväskor som dessutom är kända för sin otroliga hållbarhet och höga kvalitet. Skulle det mot förmodan hända att cykelväskan från Ortlieb går sönder eller blir sliten, så utför de reparationer på din väska. Det har de gjort under hela sin existens - Ortlieb har alltid haft hållbarhet som en viktig faktor i tillverkningen av alla sina produkter.

Det var i Tyskland år 1982 som grundaren Hartmut Ortlieb beslutade sig för att lösa ett vanligt problem hos cyklister: hur man skyddar sina tillhörigheter mot vädret när man är ute och cyklar. Det var då de första vattentäta väskorna från Ortlieb tillverkades.

Ortliebs filosofi att skapa utrustning som kan stå emot de tuffaste utmaningarna har blivit grunden för deras framgång. Ortlieb är mest känt för sitt stora utbud av vattentäta cykelväskor, ryggsäckar och utrustning som underlättar livet för både vardagscyklister och äventyrslystna bikepackers på äventyr.

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Hur monterar jag Ortlieb cykelväskor på min cykel?
Ortlieb cykelväskor monteras med hjälp av det medföljande monteringssystemet, som består av krokar och remmar. Följ anvisningarna i väskans bruksanvisning. Se till att väskorna är ordentligt fästa för att undvika olyckor under färden.
2
Är Ortlieb cykelväskor vattentäta?

Cykelväskor från Ortlieb


Oavsett vilken typ av cyklist du är, är det avgörande att du har rätt utrustning för att förvara dina ägodelar säkert och torrt under cyklingen. Ortliebs väskor är väldigt bra för detta ändamål.
 

Här är en lista över vad som är särskilt bra med en cykelväska från Ortlieb:
 

 • Vattentäta och slitstarka material: Ortlieb cykelväskor är kända för sin överlägsna vattentäthet. Oavsett om du cyklar genom en regnskur eller är ute på leriga stigar, kommer dina ägodelar att förbli torra och säkra. Väskorna är dessutom tillverkade av slitstarka material som klarar även de mest krävande förhållandena. De är därför cykelväskor som du kan ha i många år.
   

 • Praktisk design: Ortliebs cykelväskor är skapade med cyklisters behov i åtanke. De har smarta fickor, justerbara remmar och är enkla att montera och fästa på cykeln.
   

 • Många storlekar och stilar: Ortlieb erbjuder ett stort utbud av väskor för alla typer av cyklister och behov. Det finns bland annat väskor för pakethållare, sidoväskor, sadelväskor och ryggsäckar.
   

 • Hållbarhet: Ortlieb lägger stor vikt vid funktionalitet och robusthet, men också användning av miljövänliga material. Om väskan går sönder kan Ortlieb reparera den åt dig.
   


Utforska vårt stora utbud av spännande cykelväskor från det tyska märket Ortlieb genom att klicka på länkarna nedan: 

 

Ortlieb cykelväskor - se utbudet här!
 

 

Ortlieb ryggsäckar - se utbudet här!