Prisfest – över 3000 erbjudanden. Spara upp till 50% här.

Peaty's

Peaty's produkter inkluderar bland annat cykelrengöring, cykelvård och tillbehör för tubless däck. Det är kvalitetsprodukter skapade av människor som själva är cykelentusiaster och därför vet vad som är viktigt att ha till cykeln för att den ska hålla länge och fungera perfekt.

Peaty's grundades av den legendariske brittiske mountainbikecyklisten Steve Peat, som har vunnit bland annat världsmästerskapet i downhill mountainbike flera gånger. Han betraktas sedan dess som en av de mest ikoniska och populära figurerna inom mountainbike sporten.

Steve Peats passion för cykling och med över tre decennier som professionell mountainbikecyklist gjorde att han beslutade sig för att dela med sig av sin expertis och kärlek till cyklar till resten av världen. Varumärket Peaty's föddes i Sheffield, England och har sedan dess byggt upp ett starkt rykte som en pålitlig leverantör av cykelvårdsprodukter av högsta kvalitet.

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Vad är Peaty's?
Peaty's är ett varumärke känt för att producera cykelvårdsprodukter, utvecklade av bland annat den professionella mountainbikecyklisten Steve Peat, som har haft en imponerande karriär inom downhill mountainbiking.
2
Varför är Peaty's produkter bra?

Produkter från Peaty's


Peaty's är kända för att producera ett utbud av produkter som främst riktar sig mot mountainbike entusiaster, men som självklart kan användas av alla cyklister och för alla typer av cyklar.
 

Hos Bikable erbjuder vi ett brett utbud av Peaty's produkter. Det inkluderar bland annat:
 

 • Rengöringsmedel: Vi erbjuder ett stort utbud av Peaty's rengöringsprodukter, speciellt utformade för cykelrengöring och underhåll. Dessa produkter tar effektivt bort smuts, vilket ger din cykel en skinande ren finish.
   

 • Borstar och rengöringsdukar: För noggrann rengöring och underhåll av din cykel erbjuder Peaty's även specialtillverkade borstar och rengöringsdukar som gör det enkelt att komma åt i alla hörn och vrår - samtidigt som de är skonsamma mot din cykel för att undvika repor.
   

 • Kedjevax och kedjeolja: Peaty's kedjevax och kedjeolja är kända för sin effektiva smörjförmåga, vilket hjälper till att förlänga livslängden på kedjan och förbättra din cykels prestanda.
   

 • Kolsyrepumpar och påfyllningskit: Med Peaty's Kolsyrepumpar och påfyllningskit kan du snabbt och enkelt pumpa upp dina cykeldäck, vilket kan vara avgörande under träning och tävling.
   

 • Ventiler för tubeless däck: Peaty's ventiler för tubeless däck är designade för att effektivt försegla och förhindra läckage.
   

 • Lappset för tubeless däck: Förbered dig för oväntade punkteringar, Peaty's lappset för tubeless däck gör det snabbt och enkelt att reparera däcket så du kan komma tillbaka ut på vägen igen.
   

 • Tubeless fälgtejp och vätska: Peaty's erbjuder även tubeless fälgtejp och tubeless vätska som du behöver för att konvertera dina cykeldäck till tubeless och för att förhindra läckage.