Promovec

Promovec grundades 2003 och har sitt huvudkontor i Århus, Danmark. Med en vision att producera framtidens mest hållbara elcyklar är Promovecs uppdrag att erbjuda elcyklar och tillbehör till olika typer av kunder. Den största drivkraften bakom deras arbete är att fokusera på kvalitet och innovativa produktfunktioner.

Hos Promovec är forskning om framtida trender och nya möjligheter en ständig process. Design och konstruktion av deras elcyklar är en dynamisk utveckling där estetik i form av färger och visuella linjer förenas med de senaste innovationerna inom elektronik, programvara och mekanisk konstruktion. De ser till att ligga i framkant i den teknologiska utvecklingen och det säkerställer att deras produkter alltid förblir moderna och relevanta.

Promovec är känd som elcykeltillverkare, men de är även leverantör av ett stort sortiment av reservdelar till elcyklar. Vilket säger något om deras stora engagemang i elcykel-ekosystemet, där de inte bara skapar elcyklar utan också cykeldelar för underhåll av elcykeln.

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Vad är Promovec?
Promovec tillverkar elcyklar och reservdelar till elcyklar. Promovec levererar produkter av hög kvalitet till bra priser och som bidrar till en optimal elcykelupplevelse. Deras produkter är skapade med fokus på innovation, pålitlighet och prestanda, så att du kan njuta av smidiga och bekväma cykelturer varje gång.
2
Vilka produkter erbjuder Promovec?

Batteri, motor, display och andra reservdelar till elcyklar från Promovec

Hos Bikable hittar du ett stort urval av reservdelar till elcyklar från Promovec. Med Promovec vet du att du alltid får hög kvalitet när det gäller batterier, motorer, display och andra reservdelar till elcyklar. Oavsett om du letar efter komponenter för uppgradering eller utbyte, tillverkar Promovec de nödvändiga produkterna för att garantera att din elcykel fungerar optimalt. Och du hittar naturligtvis alla reservdelarna hos oss.

I vårt sortiment av cykelkomponenter från Promovec finns flera underkategorier av reservdelar som är specifikt utformade för elcyklar.

Bland vårt utbud av Promovec-produkter kan du hitta:

 

Batteri och laddare från Promovec

Promovecs sortiment av batterier och laddare är utformade för att leverera ström till din elcykel. De erbjuder olika kapaciteter och teknologier så du kan välja det Promovec-batteri som bäst passar din cykel och ditt behov. Laddarna garanterar också snabb och effektiv uppladdning av batteriet.
Batterier och laddare från Promovec - kolla in utbudet här!

 

Controller från Promovec

En controller är en viktig komponent som styr effektiviteten och prestandan på elcykelns motor. Promovecs controller är designade för att optimera energiförbrukningen och ge dig en smidig körupplevelse.
Controller från Promovec - se utbudet här!

 

Display från Promovec

På en smart display kan du se och justera inställningarna på din elcykel. Displayen visar information som till exempel hastighet, batterinivå och assistansläge, så du alltid kan ha koll på viktig information under dina cykelturer.
Display från Promovec - se utbudet här!

 

Diverse delar från Promovec

Förutom de vanliga komponenterna erbjuder Promovec också ett utbud av olika reservdelar som kan bli vara bra att ha när du ska underhålla eller reparera din elcykel. Det kan vara allt från kablar och kontakter till fästen och skruvar.

Reservdelar från Promovec - se utbudet här!

 

Gasreglage från Promovec

Promovecs ergonomiska gasreglage ger dig möjlighet att enkelt styra din elcykels hastighet. Promovecs gasreglage är konstruerade med fokus på komfort och precision.

Gasreglage från Promovec - se utbudet här!

 

Motor från Promovec

Motorn är den viktigaste komponenten på varje elcykel, och en Promovec-motor på din elcykel garanterar kraftfull dragkraft och pålitlig prestanda. Oavsett om du föredrar en mittmotor eller en bakhjulsmotor finns det en motor som passar din cykel och din körstil.

Motor från Promovec - se utbudet här!

 

Sensorer från Promovec

Sensorer spelar en avgörande roll i att registrera dina trampande rörelser och leverera rätt mängd assistans från motorn. Våra sensorer är noggrant kalibrerade för att ge en naturlig körupplevelse.

Sensor från Promovec - se utbudet här!