SCOTT

SCOTT grundades 1958 av Ed Scott. Han var ingenjör och uppfann den första skidstaven i aluminium, vilket blev starten på SCOTTs resa som ett ledande varumärke inom sportutrustning. Därefter började SCOTT expandera sitt produktsortiment till andra sportkategorier, inklusive cykel och motorsport. Många professionella cyklister kör på en Scott cykel och använder deras utrustning och tillbehör.

SCOTT är ett välkänt varumärke vars innovativa tillvägagångssätt inom produktutveckling skiljer dem från mängden. Medan många andra företag ofta fokuserar på att överösa marknaden med olika produkter har SCOTT valt ett annat tillvägagångssätt. Deras kärnfilosofi är istället att förädla och förbättra sina befintliga produkter till det yttersta.

Detta strategiska tillvägagångssätt för produktutveckling återspeglar en djup förståelse för att kvalitet går före kvantitet. SCOTT är mer än bara ett företag – de är ett varumärke som åtar sig att leverera enastående produkter som effektivt uppfyller kundernas behov. Genom att fokusera på ständig innovation och förbättring uppnår SCOTT inte bara kortsiktiga vinster, utan skapar också lojala och nöjda kunder på lång sikt.

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Vilka cykelprodukter erbjuder SCOTT?
SCOTT erbjuder ett brett utbud av cykelprodukter, inklusive mountainbikes, racercyklar, elcyklar, cykelkläder, hjälmar, tillbehör och mängder av cykelutrustning.
2
Vad är SCOTTs fokus när det kommer till cykelkläder och utrustning?
3
Hur testar SCOTT sina produkter och varför är det viktigt?

SCOTT: Innovation och kvalitet inom cykelsporten

Det som verkligen urskiljer SCOTT från andra varumärken är deras praxis om att testa sina egna produkter. Det ger SCOTT en djup och praktisk förståelse för hur deras produkter fungerar i den verkliga världen. Genom att själva utföra omfattande tester och utvärdera resultaten kan SCOTT identifiera de egenskaper som är avgörande för deras produkters prestanda och kvalitet. Detta tillvägagångssätt inom produktutveckling ger dem ovärderlig kunskap och insikter som gör det möjligt för dem att finslipa och förbättra sina produkter. De prioriterar inte bara att följa en tidsplan. SCOTT ser till att produkterna är perfekta när de lanseras. Deras åtagande för kvalité över kvantitet visar deras engagemang för att leverera det bästa möjliga för sina kunder.

Förutom att SCOTT är kända för att producera cyklar av högsta kvalitet, är de också pionjärer inom cykelkläder och utrustning. Deras cykelhjälmar, glasögon, handskar och cykelkläder är alla utformade med fokus på komfort, funktionalitet och säkerhet. SCOTTs glasögon är särskilt kända för sin avancerade teknik och skydd mot solljus och vind.

Inom cykelsortimentet erbjuder de ett brett utbud av produkter som passar både landsvägscykling, mountainbike och gravelcykling. Dessa inkluderar bland annat följande kategorier: