Selle Italia

Selle Italia är en ledande producent av cykelsadlar. Äventyret började i en stad utanför Milano i Italien år 1897. Redan då hade företaget en vision om att skapa den perfekta cykelsadeln för att förbättra komforten för cyklister. Selle Italia tillverkade ursprungligen sadlar till vardagscyklar som användes för transport. Idag tillverkar Selle Italia även cykelsadlar till sportcyklar så som mountainbikes, gravel och racercyklar. Kombinationen av traditionellt hantverk, noga utvalda material och avancerad teknik gör deras sadlar mycket speciella.

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Vilka typer av cykelsadlar tillverkar Selle Italia?
Selle Italia tillverkar olika typer av sadlar. I det stora sortimentet hittar du sadlar för citybikes, mountainbike, gravel och racercykel.
2
Vad utmärker Selle Italias sadlar från andra sadeltillverkare?

Köp Selle Italia sadlar hos Bikable

Selle Italia är kända för sina exceptionella cykelsadlar, skapade för att förena komfort, prestanda och stil. Deras sortiment omfattar ett brett utbud av sadlar som är utformade för att passa olika cykelstilar –från tävling till långdistansäventyr.

Här är en översikt över de sadlar som de är mest kända för:
 

 • Selle Italia Flite serien
  Selle Italia flite är en ikonisk serie som är känd för sin lätta konstruktion, ergonomi och enastående komfort. Sadeln är perfekt för seriösa tävlingscyklister och cykelentusiaster.

  Se vårt sortiment av Selle Italia Flite sadlar här!
   

 • Selle Italia SLR serien
  Banbrytande sadlar som fokuserar på minimalism och hög prestanda. Skapade för att uppfylla kraven hos professionella cyklister. I sortimentet finns sadlar speciellt tillverkade för gravel cykling.

  Se vårt sortiment av Selle Italia SLR sadlar här!
   

 • Selle Italia Novus serien
  En mångsidig serie som erbjuder den perfekta balansen mellan komfort och effektivitet. Lämplig för både motionärer och de som letar efter komfort på långa sträckor.

  Se vårt sortiment av Selle Italia Novus sadlar här!

 

Hos oss hittar du ett stort sortiment av Selle Italia sadlar till lågt pris. Hos oss kan du hitta den perfekta sadeln för dina specifika behov och önskemål. Om du behöver hjälp med att välja den perfekta sadeln till din cykel kan du alltid kontakta vår kundservice.