Sidi

Sidi har tillverkat skor för både cykling och motorcykel sedan 1960-talet. Företaget grundades av Dino Signori i Maser, Italien. Sidi blev kända för att kombinera hantverksskicklighet och avancerad teknik som ger cyklisterna en oslagbar upplevelse på vägen eller i terrängen. De har gjort sig kända över hela världen för sina ikoniska cykelskor, särskilt för sina fantastiska modeller för både MTB och racer.

Sidis MTB-cykelskor är tillverkade för att klara de mest utmanande terrängerna. Deras robusta design och halkfria sulkonstruktion ger cyklisben stabilitet, även på de lerigaste stigarna. Sidi Mega cykelskor är designade för cyklister med bredare fötter och erbjuder samma utmärkta prestanda som standardmodellerna.

På landsvägen ger Sidi-racercykelskor oslagbar effektivitet och komfort med lätta material och skräddarsydd passform för optimal kraftöverföring. Oavsett om det handlar om långa uthållighetstävlingar eller intensiva tävlingar är Sidis cykelskor skapade med passion för att öka prestandan och cyklistens upplevelse.

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Vilka typer av cykelskor tillverkar Sidi och vad skiljer dem åt?
Sidi tillverkar cykelskor för både MTB och racer. Deras MTB-cykelskor är robusta med halksäkra sulor, perfekt för utmanande terräng. Racercykelskorna är lätta, erbjuder optimal kraftöverföring och har en skräddarsydd passform för användning på landsväg.
2
Vad är Sidi Mega cykelskor?

Kvalitet och innovation med Sidis cykelskor

Oavsett om du är en stor MTB-entusiast eller en landsvägscyklist som letar efter fart och komfort, kan du hitta det perfekta paret Sidi skor hos oss. Vi vet hur viktigt det är att ha rätt utrustning och vårt expertteam finns här för att hjälpa dig att hitta den perfekta cykelskon från Sidi som passar just dig.

Se Sidi MTB-cykelskor här!

Se Sidi racerscykelskor här!