Säsongstart! Stort sortiment till låga priser.

SR Suntour

SR Suntour är särskilt känt för sina utmärkta fjädringssystem för cyklar. Deras framgafflar med fjädring och bakdämpare är kända för hög prestanda, tillförlitlighet och avancerade teknik. Dessa komponenter har varit en favorit bland både professionella atleter och cyklelentusiaster som uppskattar optimal stötdämpning och kontroll under körningen.

SR Suntour är ett väletablerat varumärke i cykelvärlden. Företaget grundades 1987 som en sammanslagning av två stora japanska tillverkare av cykelkomponenter, Suntour och Maeda Industries. Sammanslagningen kombinerade de båda företagens expertis och skapade en kraftfull aktör inom tillverkning av cykeldelar och tillbehör.

Genom åren har SR Suntour byggt upp ett gott rykte när det gäller innovation och kvalitetsprodukter. Deras främsta fokus har varit att tillverka ett brett utbud av produkter som förbättrar cykelupplevelsen för alla typer av cyklister - oavsett om du är landsvägscyklist, mountainbikecyklist eller pendlare på en stadscykel.

Genom att använda våra filter kan du sortera fram de produkter du är intresserad av.

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Vilka produkter är SR Suntour särskilt kända för?
SR Suntour är särskilt känt för sina fjädringsprodukter, däribland framgafflar och sadelstolpar som ger förbättrad stötdämpning och kontroll när du cyklar.
2
Vad kan du förvänta dig av SR Suntours fjädringsprodukter?

Fjädring och sadelstolpar från SR Suntour

SR Suntours dedikation till ständig innovation och förbättring återspeglas i deras produktsortiment, som alltid strävar efter att erbjuda det bästa inom cykelteknik. Deras engagemang för att skapa pålitliga och prestandadrivna produkter har gjort dem till ett av de mest välkända varumärkena inom cykelindustrin och en favorit bland cykelentusiaster över hela världen.

Varumärket är särskilt känt för sina fjädringsprodukter. Du kan lita på att en gaffel från SR Suntour gör din cykeltur bekvämare och en fjädrande sadelstolpe från SR Suntour kommer också att förbättra din totala cykelupplevelse.

Se framgafflar från SR Suntour här!

Se sadelstolpar från SR Suntour här!