Säsongstart! Stort sortiment till låga priser.

Thule

Thule är ett välkänt varumärke inom utomhusutrustning och transportlösningar. Thules historia börjar år 1942 i Småländska Hillerstorp, där företagets grundare Erik Thulin började tillverka fiskespön. Men det var 1962 när Thule började tillverka takboxar, som företaget verkligen växte.

Thules mål är att göra det enklare för dig att ta med din utrustning när du ger dig ut på äventyr. Företaget designar och tillverkar produkter av hög kvalitet och som är hållbara, funktionella och har en snygg design. Deras sortiment inkluderar bland annat takboxar, takräcken, cykelhållare, cykelvagnar, cykelsäten, väskor och ryggsäckar, både för cykelturer och för vardagsanvändning.

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Varför är en Thule-cykelhållare för bilen bra?
Thules cykelhållare anses vara en av de bästa på grund av dess hållbarhet, enkla installation och justeringsmöjligheter. Cykelhållaren är designad för att skydda dina cyklar under transport och passar olika bilmodeller. Thule-cykelhållare har också praktiska funktioner som en vippfunktion, som gör det enkelt att komma åt bagageutrymmet utan att ta bort cyklarna.
2
Kan man ha en elcykel på en cykelhållare från Thule?
3
Vilka produkter erbjuder Thule förutom transportutrustning?

Thule - Högkvalitativa produkter för din cykelupplevelse
 

En av Thules mest populära produkter är cykelhållaren, som ger dig möjlighet att enkelt transportera en eller flera cyklar på bilen när du ska cykla en bit hemifrån. Oavsett om du behöver en cykelhållare för en, två, tre eller fyra cyklar har Thule ett brett sortiment som passar olika behov. Thules hållare är lätta att montera och säkra att använda, så du kan vara trygg med att din cykel är väl skyddad under transporten.

Thule tillverkar också cykelvagnar. Med en Thule cykelvagn kan du ta din cykelupplevelse till nästa nivå eftersom du kan ta med barnen på turen. Thules cykelvagnar är designade med fokus på säkerhet och komfort och är perfekta för utflykter med barnen. Självklart finns det olika modeller att välja mellan, inklusive cykelvagnar för två barn.

För att se till att du har allt du behöver till dina Thule produkter har vi också ett stort sortiment av reservdelar och tillbehör. Behöver du reservdelar till din Thule-cykelhållare eller extra tillbehör till din Thule-cykelvagn, så hittar du det hos oss. Vi har också ett stort utbud av ryggsäckar och cykelväskor från Thule, som är perfekta för att förvara dina ägodelar i under cykelturen. Dessutom har vi Thule ljusramper för extra säkerhet på vägen.

Thule har produkter av högsta kvalitet som är utformade för att klara även de mest utmanande förhållanden. Deras cykelväska är inget undantag. Med en Thule-cykelväska kan du säkert transportera din cykel med flyg eller tåg utan att behöva oroa dig för att din cykel skadas. Thules cykelväskor är tåliga och lätta och hjälper din cykel att nå sin destination på ett säkert sätt.

Oavsett om du vill ha en cykelhållare, cykelvagn, ryggsäck eller tillbehör till dina Thule-produkter, så har du kommit till rätt plats.
 

Här är ett utval av produkter vi har från Thule:
 

 

Om du har frågor om Thules produkter eller behöver råd innan ditt köp, är du alltid välkommen att kontakta oss via telefon, chat eller mejl. Vi finns här för att hjälpa dig.