Prisfest – över 3000 erbjudanden. Spara upp till 50% här.

Däckjärn och ventilverktyg för cykel

Här hittar du däckjärn som är bra när du ska byta däck och slang på din cykel. Vi har flera olika typer av däckjärn för olika typer av däck. Vissa däckavtagare är tjocka och därmed starkare, medan andra är tunna och enklare att få under däckets kant. Vilken däckavtagare som är bäst för dig beror på själva däcket och cykeln den ska användas till.

Vi har också däckjärn, däcktång och ventilverktyg för tubeless däck. Hos oss hittar du flera populära märken, bland annat Continental, Pedro's, Schwalbe och Birzman.

Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Vad är skillnaden mellan olika typer av däckjärn?
Det finns olika typer av däckjärn för olika typer av däck. Vissa däckjärn är tjocka och starka och de är lämpliga för svårhanterliga däck. Andra är tunnare och mer flexibla, vilket gör det lättare att komma under däckets kant och skydda fälgen.
2
Vilket verktyg eller däckjärn används för tubelessdäck?

Fördelarna med däckjärn för cyklar

Ett bra däckjärn kan göra en enorm skillnad när du behöver montera eller demontera ett däck på din cykel. Det är viktigt att du har rätt utrustning eftersom det gör att det går både snabbare och enklare att byta däck.

Det är bra att veta att inte alla däckjärn är likadana, och det finns olika typer på marknaden. Vissa däckjärn är tjocka och tillverkade av hård plast, vilket ger extra styrka för att hantera svåra däck. Andra däckavbitare är tunna och mer flexibla, vilket gör det lättare att få in dem under däckets kant och skydda fälgen.

När det gäller tubelessdäck finns det en speciell tång som passar perfekt för det. Speciellt när du ska montera ett tubelessdäck är det viktigt att ha en däcktång i hemmaverkstaden.

Om du behöver nya däck eller slangar till din cykel har vi ett brett urval för dig!
 

Se vårt urval av cykeldäck här!
 

Se vårt urval av cykelslangar här!