Wahoo

Wahoo Fitness är ett av de mest välkända varumärkena inom cykelvärlden. De gör produkter och teknologi av absolut högsta kvalitet. De skapar till exempel smarta cykeldatorer, funktionella cykeltrainers och träningsrullar. Dessutom tillverkar de pulsmätare, kadenssensorer, hastighetssensorer och appar som är lämpliga för inomhusträning med cykel.

Företaget grundades 2009 i Atlanta, USA av Chip Hawkins. Chip var en ambitiös cyklist och teknikentusiast och hans vision var att skapa innovativa träningsprodukter som kunde hjälpa idrottare att följa och förbättra sina prestationer samtidigt som det gjorde träningen roligare och mer motiverande. Chip Hawkins såg en stor möjlighet med att kombinera avancerad teknologi med cykelträning och annan form av träning.

Wahoo Fitness är kända för att producera teknologi som är användbar för att mäta träningsresultat. De använder sitt egenutvecklade ANT+ där sensorerna kan kommunicera med bland annat smartphones och datorer. Wahoo är också kända för sina högkvalitetsprodukter, inklusive cykeldatorer och cykeltrainers. Wahoo är skickliga på att kombinera programvara med hårdvara, vilket ger en problemfri och integrerad träningsupplevelse. Deras lösningar är också användarvänliga och fungerar för både professionella idrottare och motionärer.

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Vad är Wahoo KICKR?
Wahoo KICKR är en serie produkter, inklusive cykeltrainers och träningsrullar, som är användbara för inomhusträning med cykel.
2
Vad är speciellt med en cykeldator från Wahoo?
3
Vilka cykeltrainers tillverkar Wahoo?

ANT+ från Wahoo


ANT+ är en revolutionerande trådlös teknologi som Wahoo har utvecklat. Med ANT+ kan enheter som pulsmätare, hastighetssensorer och kadenssensorer kommunicera både med varandra och med smartphones, datorer eller andra kompatibla enheter.

Med ANT+ från Wahoo är det enkelt att spåra och analysera exakt träningsdata från dina prestationer, vilket hjälper dig att förbättra dig och nå dina mål. ANT+ ger också möjlighet att ansluta till olika träningsappar. Dessutom kan du tävla mot dina vänner i interaktiva träningsprogram och delta i virtuella cykellopp.

 

Cykeldator från Wahoo

Wahoo cykeldatorer har många fördelar och smarta funktioner. Här är några av dem:
 

 • Användarvänlighet: Wahoos cykeldatorer har en användarvänlig design och intuitiva gränssnitt. Datorn är enkel att ställa in och är lättnavigerad, vilket passar både erfarna och nya cykelentusiaster.
   

 • Trådlös anslutning: Med Wahoos ANT+ kan du enkelt koppla cykeldatorn till andra enheter och få exakta mätningar av dina prestationer. Den trådlösa anslutningen gör att du kan synkronisera data med din smartphone och dator.
   

 • Strava: Wahoo cykeldator har ofta Strava integrerad. Det ger dig möjlighet att tävla mot både dina egna och andras prestationer på populära rutter.
   

 • Lättläst skärm: Skärmarna på en Wahoo cykeldator är tydliga och lätta att läsa vid de flesta väder- och ljusförhållanden.
   

 • Batteritid: Wahoo cykeldator har lång batteritid, vilket är praktiskt för dem som ger sig ut på lite längre cykelturer.

 

Se vårt utbud av smarta cykeldatorer från Wahoo här!

 

Cykeltrainers och träningsrullar från Wahoo fitness


Wahoos hometrainers och träningsrullar är populära val bland cyklister som vill träna inomhus. Det finns flera olika cykeltrainers från Wahoo, inklusive Wahoo KICKR Core, Wahoo KICKR Rollr, Wahoo KICKR Snap och Wahoo KICKR V6. Wahoo cykeltrainers är kända för sin höga kvalitet och användarvänlighet. Wahoos smarta cykeltrainers erbjuder en realistisk cykelupplevelse med jämnt motstånd. En trainer från Wahoo ger också exakta mätningar av träningsdata och möjlighet att integrera dem med träningsappar och annan programvara.

Gemensamt för hela serien av cykeltrainers från Wahoo är att de heter KICKR. För att se skillnaderna mellan de olika modellerna från Wahoo kan du läsa mer om dem i vår webbshop.

Se vårt utbud av Wahoos cykeltrainers här!