ABUS

Detta tyska företag är kända för riktigt bra tysk kvalitet. ABUS grundades 1924 i Tyskland och inledde sin karriär med att tillverka hänglås. Sedan dess har deras produktion av olika typer av säkerhetsprodukter tagit fart. De fyra bokstäverna i namnet står för August Bremicker und Söhne, eftersom det faktiskt är ett tyskt familjeföretag. ABUS arbetar enligt devisen "Säkerhet beror på kvalitet!"

Sedan 1924 har ABUS växt enormt och är idag ett globalt företag med ungefär 4000 anställda över hela världen och med cirka 25 filialer i Europa, USA, Latinamerika och Asien. Huvudkontoret för de fyra nordiska avdelningarna, Danmark, Norge, Sverige och Finland heter ABUS Nordic och ligger i Horsens. ABUS Nordic sysselsätter över 80 medarbetare, varav majoriteten finns i Danmark.

ABUS tillverkar säkerhetsprodukter inom tre kategorier: mekanik, elektronik och "säkerhet på väg". Hos Bikable har vi ett stort sortiment av deras "säkerhet på väg"-produkter inklusive utrustning som cykelhjälmar, cykellås och cykellampor. Vi har ett stort utbud av produkter från ABUS - så ta gärna en titt!

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Är ABUS cykelhjälmar godkända enligt standard?
Ja, ABUS-hjälmar är vanligtvis testade och godkända enligt olika standarder, såsom CE EN 1078, vilket är en europeisk standard för cykelhjälmar. Detta säkerställer att hjälmen uppfyller specifika säkerhetsstandarder.
2
Vilket cykellås från ABUS är bäst?
3
Är cykellyktor från ABUS vattentäta?

ABUS cykelhjälmar

ABUS är känt för att tillverka några av de bästa cykelhjälmarna på marknaden. ABUS cykelhjälmar har utmärkt säkerhet, bra passform och i en snygg design som är omtyckt i Norden. Med en ABUS cykelhjälm får du en hjälm som är både stilren och bekväm - utan att behöva kompromissa med säkerheten. ABUS använder den senaste teknologin inom parametrar som komfort, vikt, säkerhet och aerodynamik och håller sig uppdaterade på marknaden och de ökade behoven som kontinuerligt uppstår.
 

ABUS lås

ABUS är också ett mycket starkt namn när det gäller säkerhet i form av cykellås. Detta beror på att ABUS i årtionden har utvecklat och producerat kvalitetslås som håller för vardagen. ABUS gör nästan alla typer av lås inklusive klassiska ramlås, bygellås, kedjelås, viklås, kabellås och så vidare.

ABUS har ett omfattande utbud av lås för cyklar, och det finns säkert ett cykellås som passar din cykel och dina behov.
 

ABUS lampor

ABUS är också välpositionerat på marknaden för cykellyktor, där de tillverkar lampor och lampset som är i linje med deras vision och fokus på säkerhet. Här kan du också förvänta dig hög kvalitet som håller länge.
 

 

Få hjälp med att välja en ABUS-produkt

När du väljer en produkt från den tyska tillverkaren, oavsett om det är cykellås, hjälm eller cykellampa, kan du vara säker på att få en bra och säker produkt som håller. Med ABUS säkerhetssystem får du den extra säkerhet som du behöver både när du cyklar och när du ska ta hand om din cykel.
 

Om du letar efter en av deras produkter men är osäker på om du väljer rätt, kan du kontakta vår vänliga kundservice som kommer att guida dig till den bästa produkten för dig.