Cateye

Cateye är ett etablerat, ikoniskt varumärke inom cykeltillbehör. De är kända för att leverera pålitliga, innovativa produkter för cyklister till ett rimligt pris. Historien om Cateye började redan 1954 i Osaka, Japan. Deras första stora genombrott kom med introduktionen av den första batteridrivna cykellampan år 1964. Det revolutionerade cyklisternas säkerhet vid cykling i mörker.

Cateye är mest känt för sitt sortiment av cykellampor och cykeldatorer. Se sortimentet längre ner på denna sida.

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Hur installerar man en Cateye cykeldator?
För att installera en cykeldator från Cateye börjar du med att montera sensorerna på din cykel enligt instruktionerna. Fäst sedan datorn på fästet, justera rätt hjulstorlek och ställ in den efter dina preferenser med hjälp av de medföljande instruktionerna.
2
Kan jag använda min cykeldator från Cateye när det regnar?

Cykellampor och cykeldatorer från Cateye


Under årens lopp har Cateye fortsatt vara en pionjär inom cykelutrustning och utvecklat ett stort sortiment av produkter som kombinerar avancerad teknik med användarvänlighet och hållbarhet.


Bland Cateyes mest kända produkter finns:
 

 

 • Cykellampor och bakljus
  Cateye har ett brett urval av cykellampor, allt från kraftfulla framlampor till kompakta baklampor. Dessa lampor garanterar synlighet och säkerhet när du cyklar under alla ljusförhållanden. Det finns smidiga lampset tillgängliga, eller så kan du köpa bak och framlampa separat.

 

 • Cykeldatorer
  Cateyes cykeldatorer är populära bland både professionella cyklister och fritidscyklister. Dessa datorer erbjuder funktioner som hastighetsmätning och distansmätning. Vissa avancerade modeller har till och med GPS navigering och smartphone anslutning.

 

 • Trådlösa cykelsensorer
  Cateye har utvecklat sensorer som enkelt kan monteras på cykeln för att mäta hastighet, kadens och hjärtfrekvens. Med en sensor kan du finjustera din träning och prestation.