Säsongstart! Stort sortiment till låga priser.

CeramicSpeed

CeramicSpeed är en dansk tillverkare specialiserad på keramiska kullager, vevlager, rulltrissor och andra cykeldelar. Deras historia började år 1998, då de började producera kullager för rullskridskor. De utökade senare sitt sortiment till cykling och år 2001 debuterade deras kullager i Tour De France.

CeramicSpeed är dedikerade till att ständigt optimera sina produkter. Deras lager och kedjebeläggning är kända för att minska friktion, vilket gör cyklingen mer effektiv. Forskning och utveckling spelar en central roll i deras arbete med att skapa ännu fler avancerade produkter än de som finns på marknaden idag. De är så övertygade om kvaliteten på sina produkter att de erbjuder livstidsgaranti på en del produkter.

CeramicSpeed är känt för att producera högkvalitativa keramiska lager och vevlager. Rulltrissor är en betydande produktkategori för CeramicSpeed, tillsammans med PressFit vevlager och kedjeolja och vax.

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Varför ska jag köpa CeramicSpeed kullager?
CeramicSpeeds kullager är kända för att erbjuda viktiga fördelar, inklusive mindre friktion, längre hållbarhet och förbättrad effektivitet. Det kan leda till bättre prestanda och jämnare tramptag när du cyklar.
2
Vilka är fördelarna med keramiska kullager?
3
Kan jag byta ut mina nuvarande kullager med CeramicSpeed kullager?

Rulltrissor, PressFit vevlager och andra cykeldelar från CeramicSpeed


CeramicSpeed har etablerat sig som en ledande aktör inom cykelsporten. Deras produkter har varit en avgörande faktor för toppcyklister över hela världen. De har etablerat nära relationer med leverantörer som producerar komponenter i världsklass, vilket garanterar dig produkter av högsta kvalitet.

Företagets mål är att minimera friktionen till absolut minimum. Alla deras lager är handgjorda och deras kedjor är optimerade för hand i Danmark. De har specialiserat sig inom cykelsport, motorsport och industrin och de har dokumenterat upp till 8 km/h ökning i hastighet efter installation av delar från CeramicSpeed.

En av deras unika produkter är de överdimensionerade rulltrissorna, som minskar friktionen och sparar flera watt. CeramicSpeeds produkter befinner sig i den högre prisklassen, men du får det absolut bästa, vilket kan ge en avgörande skillnad för cykelentusiasten. Deras egna tester visar att användning av CeramicSpeeds produkter i nav, vevlager och rulltrissor kan spara mellan 6 och 9 watt jämfört med andra produkter. CeramicSpeed är helt enkelt dansk kvalitet när den är som bäst.

 

Här hittar du länkar till flera, riktigt bra produkter från CeramicSpeed: