Säsongstart! Stort sortiment till låga priser.

Lazer

Lazer. Ett namn som har varit synonymt med innovation och säkerhet i cykelvärlden i årtionden. Lazers resa började redan år 1919 i Belgien där företaget grundades. De var djupt passionerade för cykling och hade en vision om att skapa de mest avancerade och skyddande hjälmarna för cyklister.

Under årens lopp har Lazer blivit erkända och respekterade i cykelvärlden, tack vare sin hängivenhet till forskning, utveckling och avancerad teknik. De är kända för att tillverka hjälmar som inte bara ger dig bästa möjliga skydd utan också uppfyller kraven från såväl professionella idrottare som vardagscyklister. Lazer har ett imponerande utbud av hjälmar som är utformade för att matcha många olika cyklister, oavsett om du cyklar landsväg, mountainbike, gravel eller pendlar. De har också många fina, säkra hjälmar för barn.

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Är Lazers hjälmar säkra?
Ja, Lazer är kända för att tillverka hjälmar av hög kvalitet som uppfyller branschens säkerhetsstandard och använder avancerade teknologier för att öka cyklistens skydd och komfort.
2
Är det möjligt att anpassa en Lazer cykelhjälm?
3
Kan jag använda Lazer-hjälmen för andra aktiviteter än cykling?
4
Vilka målgrupper riktar sig Lazer-hjälmarna till?

Lazer: Cykelhjälmar i världsklass


Lazers sortiment består av allt från aerodynamiska hjälmar som maximerar hastighet och prestanda till mer mångsidiga modeller som fokuserar på komfort och ventilation, utan att kompromissa på säkerheten. Deras användning av avancerade material och banbrytande teknik som MIPS (Multi-Directional Impact Protection System) visar deras outtröttliga engagemang för att förbättra säkerheten för cyklister.

Många av Lazers cykelhjälmar har också Kineticore inbyggt, vilket ger hjälmen många fördelar. Kineticore är en avancerad teknik som är utformad för att ge cyklisten extra skydd vid sneda och direkta islag. Det inbyggda EPS-skumblocket absorberar energin vid ett islag som annars skulle nått cyklistens hjärna. Med Kineticore i hjälmen kan du minska risken för hjärnskador avsevärt om olyckan är framme. Kineticoretekniken är ett exempel på Lazers fokus på avancerad säkerhet och skydd i sina cykelhjälmar.


Hos Bikable har vi ett stort urval av Lazers cykelhjälmar. Klicka på länkarna nedan för att se de olika typerna av hjälmar: