MET

MET är specialister på cykelhjälmar. Den italienska tillverkaren är en av de ledande märkena när det kommer till försäljning av cykelhjälmar i Sverige. Det beror på att MET erbjuder ett brett utbud av modeller, storlekar och prisnivåer. MET har en hjälm för varje behov - oavsett vad det kan vara.

MET grundades år 1987 och har tillverkat hjälmar i över 30 år, vilket gör dem till experter inom området. Oavsett om du cyklar i staden, till skolan, på stigar eller på landsvägen, kommer du enkelt hitta en MET hjälm som är perfekt för ditt behov.

MET fokuserar på att skapa stabila cykelhjälmar av högkvalitativa material med säkerheten i första rummet. De beskriver själva att deras enda målsättning är att utveckla innovativa produkter som är oslagbara när det gäller prestanda, kvalitet, säkerhet och stil.

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Vad är speciellt med MET cykelhjälmar?
MET cykelhjälmar utmärker sig genom att erbjuda avancerad teknologi och innovation inom hjälmdesign. De fokuserar på lättvikt, ventilation, aerodynamik och säkerhet.
2
Vilken storlek på MET cykelhjälm ska jag ha?

Cykelhjälm från MET


På Bikable har vi över 90 olika cykelhjälmar från MET. Därför har du stor chans att hitta en MET hjälm som passar dig. MET tillverkar dessutom hjälmar med MIPS säkerhetssystem. I vårt sortiment finns flera olika MET-hjälmar, inklusive MET Rivale Mips, MET Manta Mips, MET Trenta, MET Idolo och många fler.

 

Cykelhjälmar för vuxna från MET - se utbudet här!

 

MET är även en stor aktör även när det kommer till barnhjälmar. De tillverkar nämligen cykelhjälmar som är enkla att justera med fokus på säkerhet. Dessutom kommer i en design som är roligare att välja för barnen.
 

 

Cykelhjälmar för barn från MET - se urvalet här!

 

På Bikable erbjuder vi prismatch på alla produkter i sortimentet. Det innebär att du kan få landets lägsta pris på alla produkter, inklusive alla hjälmar från MET.