Pirelli

Pirelli har en rik historia och är kända för sina högkvalitetsprodukter. Pirelli är ett internationellt företag som grundades redan 1872 i Milano, Italien. Företaget har sedan dess etablerat sig som en av världens främsta tillverkare av däck för olika fordon, inklusive bilar, motorcyklar och cyklar.

Det som Pirelli framför allt är känt för är deras kompromisslösa kvalitet och teknologiska innovation. Deras omfattande erfarenhet och expertis inom däcktillverkning har gjort dem till första valet för många motorsportstjärnor, vilket har förstärkt deras rykte som ett pålitligt och populärt däckmärke.

Pirelli har framgångsrikt överfört sin tekniska expertis från motorcykel- och bilvärlden till cyklar och deras cykeldäck är skapade med samma passion för prestanda och hållbarhet.

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Varför är cykeldäck från Pirelli bra?
Pirelli är en erkänd italiensk däktillverkare med en lång historia inom däktillverkning. Dessutom använder Pirelli material av hög kvalitet och avancerad teknologi för att designa sina cykeldäck. Detta har resulterat i däck med bra grepp och prestanda.
2
Vilka typer av cykeldäck erbjuder Pirelli?

Köp cykeldäck från Pirelli


De avancerade material och teknologier som används i Pirellis cykeldäck är resultatet av företagets ständiga strävan att förbättra prestanda och säkerhet för cyklister på alla typer av cykelturer. Pirelli erbjuder högkvalitativa cykeldäck för olika typer av cyklar och terränger, inklusive racercyklar, mountainbikes och gravel.
 

Klicka på länkarna nedan för att se vårt utbud av cykeldäck från Pirelli


Racerdäck från Pirelli


Graveldäck från Pirelli


MTB-däck från Pirelli