Prisfest – över 3000 erbjudanden. Spara upp till 50% här.

Cykelstöd

Här hittar du ett stort utbud av cykelstöd för cyklar. Vi har stöd för alla cyklar så som stadscyklar, barncyklar, mountainbikes och racercyklar. Våra cykelstöd är av hög kvalité och kan hjälpa dig att hålla cykeln stående när du parkerar den. Med ett cykelstöd kan du parkera din cykel utan att den ramlar omkull. Oavsett om du använder cykeln för motion och nöje eller använder den för vardagstransport så kan du hitta rätt cykelstöd till din cykel här i vår webshop.

Vi har cykelstöd från ett antal populära märken på marknaden, inklusive Atran Velo, BBB, Hebie och XLC. Dessa märken är kända för sin höga kvalité, hållbarhet och pålitlighet.

Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Vilket cykelstöd ska jag välja?
Valet av cykelstöd beror på vilken typ av cykel du har och dina personliga preferenser. Det finns många olika typer av cykelstöd, inklusive mittmonterade, bakmonterade och dubbelbenta cykelstöd. Du måste välja en typ som passar din cykel och ger tillräcklig stabilitet för det syfte du använder cykeln till. Vi har stödben för alla typer av cyklar.
2
Var på cykeln monterar jag cykelstödet?

Fördelar med att ha cykelstöd för din cykel


Det finns många fördelar med att ha ett stabilt cykelstöd till din cykel.

Läs nedan om några av fördelarna med att ha ett cykelstöd på cykeln:
 

 • Stabil förvaring: Ett cykelstöd håller cykeln upprätt och stabil när du ska parkera cykeln och det inte finns något cykelställ i närheten. Detta gör det lättare att förvara cykeln, speciellt när det inte finns något att luta cykeln mot. Det är extra viktigt att ha ett rejält cykelstöd om du har en tung cykel som till exempel en elcykel.
   
 • Skydd mot repor: När du lutar din cykel mot en vägg eller något annat riskerar du att cykeln repas eller skadas. Med cykelstödet undviker du denna risk.
   
 • Praktiskt på resan: Det är också användbart att ha ett cykelstöd när du stannar på cykelturen. När cykeln kan stå upprätt utan att du håller i den är det lättare för dig att både nå dina saker och ta upp dem ur cykelkorgen eller väskan.
   
 • Cykelstöd för alla cyklar: Cykelstöd finns i en mängd olika storlekar och stilar så att du enkelt kan hitta ett som passar din cykels storlek och vikt. Du kan även hitta dubbla cykelstöd som ger ännu mer stabilitet.
   
 • Tillämplighet: Ett bra cykelstöd har en bred fot som inte sjunker ner i mjuka underlag och kan därför enkelt användas på alla typer av underlag.
   
 • Flera monteringsmöjligheter: Cykelstöd kan monteras centralt under cykeln eller på cykelns bakram. Cykelstödet kan fästas med bultar eller monteras på den bakre ramens rör. Detta gör att du kan välja cykelstöd utifrån vilken typ av montering som passar din cykel bäst.