Prisfest – över 3000 erbjudanden. Spara upp till 50% här.

Spacer för cykel

Här hittar du spacers som hjälper dig att hitta den perfekta höjden för styrstammen och därmed styret på din cykel. En spacer är nämligen en tunn skiva som används för att justera avståndet mellan olika delar på cykeln.
 

Spacers finns i aluminium och kolfiber och kommer i flera olika färger. De finns också i olika storlekar, både i diameter och höjd. Vi har spacers från flera populära tillverkare, bland annat PRO, Force och Zipp.

Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Vad är en spacer till cykeln?
En spacer är en tunn skiva som används för att justera avståndet mellan styrstammen och styret på cykeln.
2
Vilken funktion har spacers till cyklar?

Anpassa höjden på din cykels styrstam med en spacer

Om du vill hitta rätt position för styrstammen och styret på din cykel kan en spacer vara en del du inte kan vara utan på din cykel. Med en spacer kan du anpassa höjden på styrstammen (och därmed styret) på cykeln. Detta kan ha stor betydelse för din komfort och upplevelse under cykelturen.
 

Den primära fördelen med att använda en spacer till cyklar är att de ger dig möjlighet att justera höjden på styrstammen så att den passar optimalt för din kroppsställning och preferenser. Vissa cyklister föredrar en mer upprätt position för bättre överblick medan andra föredrar en mer aerodynamisk och lutande position för ökad hastighet. Oavsett vilken körstil du föredrar kan spacers vara till hjälp för att hitta rätt justering som ger både komfort och prestanda.
 

När du ska köpa en spacer, se till att den passar med diametern på din gaffelstam. Vi har olika storlekar här på sidan. Du behöver bara mäta diameteren på din gaffel i millimeter. Sedan kan du filtrera din sökning för att visa de spacers som passar din cykel.
 

Du överväger kanske att köpa en ny styrstam om du vill prova att hitta den bästa körpositionen på cykeln? Att välja rätt styrstam kan nämligen också vara avgörande för din hållning och positionering på cykeln.
 

Se vårt stora urval av styrstammar här