Zipp

Zipp är utan tvekan mest känt för sina banbrytande cykelhjul. Zipps hjul har satt en helt ny standard när det gäller aerodynamik, vikt och styrka. Ett av de mest ikoniska produkterna från Zipp är deras serie av hjul som heter Firecrest och Super-9. Det är ett populärt val bland många professionella cyklister och triatleter när de deltar i tempolopp och andra viktiga cykeltävlingar. Hjulen är kända för den avancerade aerodynamiken som hjälper cyklisten att minska luftmotståndet.

Förutom cykelhjul tillverkar Zipp också cykeldelar, till exempel styren, styrstammar och sadelstolpar. De här delarna är också skapade med företagets avancerade teknologi och höga kvalitet. Zipps produkter kombinerar styrka, hållbarhet och estetik på ett sätt som tilltalar både professionella idrottare och entusiastiska cyklister.

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Vad är Zipp mest känt för?
Zipp är mest känt för sina banbrytande cykelhjul som har satt en helt ny standard för aerodynamik, vikt och styrka.
2
Vilka cykelhjul tillverkar Zipp?
3
Vilka cykeldelar tillverkar Zipp?

Zipps banbrytande cykelprodukter


Zipp grundades 1988 av den visionära cykelteknologen och ingenjören Leigh Sargent. Företaget etablerades i Indianapolis, USA. Redan från början var Zipps avsikt att revolutionera cykelbranschen med banbrytande innovationer. Deras mål har varit att skapa cykelprodukter som både förbättrar cyklistens prestanda och hela cykelupplevelsen. Zipp är världsledande inom cykling när det gäller utveckling av lättviktsmaterial och aerodynamisk design.

Zipp har länge samarbete med professionella cykelteam och idrottare som testar och använder produkterna i några av världens mest krävande lopp och situationer. På så sätt får Zipp regelbunden feedback och möjlighet att ständigt förbättra sina produkter och teknologier.

 

Förbättra din cykelupplevelse med högkvalitativa produkter från Zipp


Om du vill testa hur Zipps produkter kan förbättra din cykelupplevelse, så finns bland annat aluminiumstyrstammar och kolfiberstyrstammar för både MTB och landsvägscyklar i vår webbshop. Dessutom har vi racerstyren och sadelstolpar från Zipp. Och viktigast av allt - vi har såklart också vårt stora sortiment av racerhjul från Zipp. Läs mer genom att klicka på länkarna nedan:

 

Racerhjul från Zipp
 

Racerstyre från Zipp
 

Aluminiumstyrstam från Zipp
 

Kolfiberstyrstam från Zipp
 

Sadelstolpar från Zipp