Stödhjul till barncykel

Här hittar du de mest sålda och populära stödhjulen till barncyklar. Det är utmärkt vilken hjulstorlek stödhjulen passar till, så att du hittar de rätta stödhjulen för cykeln. Vi har stödhjul från 12 tum och upp till 20 tum, vilket täcker de flesta hjulstorlekarna för barncyklar.

Våra stödhjul är alla enkla att montera med vanligt verktyg, vilket gör att monteringen av stödhjulen är enkel. Det innebär också att stödhjulen är lätta att ta bort när barnet känner sig redo att cykla utan stödhjul.

Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Ska stödhjulen vara i konstant kontakt med marken?
Nej, stödhjulet behöver inte vara i konstant kontakt med marken. Det bör finnas lite avstånd mellan stödhjulen och marken så att bakhjulet alltid har kontakt med marken för bättre stabilitet. Tänk på detta vid monteringen.
2
När ska jag använda stödhjul på mitt barns cykel?

Stödhjul till barncyklar: Säkerhet, trygghet och flexibilitet

Force stödhjul 12-16"
När du ska lära ditt barn att cykla är det ofta en spännande men också utmanande tid. Brist på balans är en faktor som kan göra processen mer skrämmande än nödvändigt. Då kommer stödhjul in i bilden och erbjuder en rad fördelar som gör
övergången från trehjulig cykel eller springcykel till tvåhjulig cykling enklare och mindre skrämmande.

Genom att montera stödhjul på barncykeln ger du säkerhet, trygghet och självklart stöd till ditt barn medan det lär sig att cykla. Stödhjulen hjälper till att förhindra fall, vilket gör upplevelsen mindre skrämmande för ditt barn. Stödhjulen gör att ditt barn kan fokusera på att lära sig att cykla utan att behöva oroa sig för att välta.

Du kan fördelaktigt kombinera stödhjul med en stödstång som enkelt monteras på baksidan av cykeln. Med en stödstång kan barnet tryggt ägna sig åt att lära sig cykla utan att behöva tänka på balansering under den första tiden, tills barnet blir mer erfaren på att cykla.

En annan metod för att hjälpa ditt barn på vägen är genom en springcykel! Med en springcykel får barnet en verklig känsla för balans, och många barn går direkt från springcykel till vanlig cykel med stor framgång och med en mycket kort övergångsperiod. Kolla in vårt utbud av springcyklar här!

Vi har prismatch på alla våra produkter, inklusive stödhjul. Du är därför garanterad det bästa priset hos oss. Om du är osäker på vilka stödhjul du bör köpa, kontakta oss gärna så hjälper vi dig.