AXA

AXA är ett känt varumärke när det gäller att skydda sin cykel. AXA står för pålitlighet, kvalitet och innovation. Detta nederländska företag har en fascinerande historia och ett imponerande utbud av produkter och de har utvecklats till att vara en av de mest erkända aktörerna inom cykelvärlden när det gäller cykelsäkerhet.

AXA är mest känt för sitt omfattande sortiment av cykellås och lampor. De senaste årtiondena har de lagt ner mycket arbete på att utveckla och förbättra teknologier som skyddar din cykel och ökar din synlighet på vägen.

AXA grundades 1902 i Veenendaal, Holland. De började som en blygsam tillverkare av delar till hästvagnar, men med tiden skiftade de fokus till cyklar. Övergången till cykelsäkerhet var ett avgörande skifte i företagets historia. År 1945 lanserade AXA sitt första cykellås och sedan dess har de varit med och definierat standarden för cykelsäkerhet över hela världen.

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Varför ska jag välja cykellås från AXA?
AXA cykellås är kända för sina höga standarder inom cykelsäkerhet och innovation. AXAs sortiment inkluderar flera olika typer av lås, så att du enkelt kan hitta en som passar dig och dina behov.
2
Varför ska jag köpa cykellampor från AXA?

Produkter från AXA


AXA har alltid varit en ledande kraft inom cykelsäkerhet. De fortsätter att utveckla innovativa lösningar, som till exempel smarta låssystem som kan integreras med din smartphone, och lampor med sensorer som automatiskt justerar ljusstyrkan baserat på dina omgivningar. Företaget strävar alltid efter att göra sina säkerhetsprodukter bättre och smartare, så att du kan välja en alternativ som passar dig och dina behov.

 

AXA cykellås


AXAs lås kännetecknas av deras höga pålitlighet. Företaget tillverkar flera typer av lås med olika funktioner och teknologier.


Här är varför AXA-cykellås är något alldeles extra:
 

 • Hög kvalitet: AXA är känt för att producera hållbara cykellås av hög kvalitet.
   

 • Olika typer av lås: AXA tillverkar ett stort utbud av olika typer av lås, inklusive kabel- och kedjelås, bygellås och hopfällbara lås.
   

 • Säkerhetsteknologi: AXA integrerar ofta avancerad teknologi i sina lås för att förbättra säkerheten. Det kan till exempel vara i form av starka byglar och anti-borrteknologi för att skydda mot attacker.
   

 • Cykellås med både nycklar och kod: En del AXA cykellås levereras med både nycklar och kod, så du själv kan välja hur du vill låsa upp din cykel.
   

 • Design: AXA fokuserar också på design och estetik, så att låset passar bra ihop med din cykel och inte bara skydda den, utan också se bra ut på den.


 

AXA cykelampor


Säkerhet handlar inte bara om att skydda din cykel, utan också om att skydda dig själv när du cyklar. AXAs cykellampor är kända för sin hållbarhet och effektiva ljusstyrka. Med deras LED-lyktor och baklampor kan du cykla säkert - även under de mörkaste nätterna.


Här är några saker som ofta utmärker AXA cykellampor:
 

 • Hög ljusstyrka: AXAs cykellampor är designade för att ge starkt ljus, vilket är avgörande för dig när du behöver synas i trafiken och kunna se vägen framför dig klart och tydligt.
   

 • Lång batteritid: Många av AXAs cykellampor är utrustade med batterier som har lång livslängd per laddning. Du behöver därför inte oroa dig för att ständigt behöva byta batterier eller ladda dem.
   

 • Lätt montering: AXA cykellampor är vanligtvis enkla att montera på cykeln och lätt att ta bort igen vid behov.
   

 • Olika ljusinställningar: Vissa lyktmodeller erbjuder olika ljuslägen, inklusive fast och blinkande ljus och vissa har till och med en ljusstråle som kan justeras efter behov.
   

 • Hållbarhet och vattentäthet: AXAs cykellampor är ofta konstruerade med hållbara material och har en viss nivå av vattentäthet, vilket skyddar mot väderförhållanden och stänk från vägen.
   

 • Integrerade sensorer och teknologi: Vissa cykellampor från AXA har sensorer som justerar ljusstyrkan baserat på omgivningen.