Prisfest – över 3000 erbjudanden. Spara upp till 50% här.

Basil

Det nederländska företaget Basil är specialiserat på cykeltillbehör, inklusive cykelkorgar, väskor och andra cykeltillbehörsprodukter. Basil älskar att se cyklister njuta av sina cykelturer. Därför är de stolta över att tillverka vackra och funktionella cykeltillbehör som uppmuntrar dig till att cykla ännu mer. Därför är de stolta över att tillverka vackra, funktionella cykeltillbehör som inspirerar och uppmuntrar dig till att cykla ännu mer.

Allt började för 40 år sedan när Ine van Dam gick in i Nico van Balverens cykelaffär i Nederländerna. Hon letade efter en korg i pil till sin cykel. Nico tillverkade en korg av flätad pil som Ine kunde fästa på sin cykel. Ine var mycket nöjd med korgen eftersom den gjorde att hon kunde njuta ännu mer av sina cykelturer. Så började Basils vision och mål att skapa cykeltillbehör som gör det ännu roligare för människor att cykla.

Det är viktigt för teamet på Basil att förstå cyklisternas rutiner och behov för att kunna ta fram exakt det som gör cykelresan bättre för cyklisten. Detta kombinerar de med sin känsla för kvalitet, stil och funktionalitet.

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hur är produkterna från Basil när det kommer till kvalitet?
Basil är kända för att leverera produkter av hög kvalitet. Deras produkter är ofta tillverkade av hållbara material och är designade med både funktionalitet och estetik i åtanke.
2
Har Basil ett brett utbud av produkter?
3
Är Basils produkter lätta att montera?

Snygga och funktionella väskor från Basil

Basil har en förmåga att förvandla det praktiska till det eleganta vilket märks tydligt i deras imponerande sortiment av väskor. Varje väska är en blandning av funktionalitet och mode, som passar cyklister som som vill kombinera praktiska egenskaper med smakfull design. Oavsett om det gäller shopping, picknick eller dagliga förnödenheter erbjuder väskorna säker förvaring under cykelturen. De är inte bara robusta, utan också snygga och enkla att montera.

Basils dubbelväskor är inte bara rymliga, de är också en elegant förvaringslösning som enkelt kan fästas på cykelns pakethållare. Väskorna kombinerar hög funktionalitet med snygg design och finns i en mängd olika färger och mönster för att matcha alla typer av cyklar.

Oavsett om du är ute efter extra förvaringsutrymme, praktiska tillbehör eller vill ge din cykel en personlig stil är Basils sortiment av väskor ett perfekt val.

Se cykelväskor från Basil här!

 

Basil har cykelkorgar för alla cyklister

När det gäller praktiska och snygga cykeltillbehör är Basil ett varumärke som sticker ut. Deras sortiment av cykelkorgar kombinerar funktionalitet och estetik på ett fantastiskt sätt. Oavsett om du föredrar en klassiskt flätad korg eller en modern, elegant metallmodell har Basil ett brett sortiment som passar varje cyklists individuella smak.

Med Basil cykelkorgar får du inte bara ett praktiskt verktyg för att transportera dina saker. Du får också ett cykeltillbehör som ger din cykel en personlig touch.

Basil förstår vikten av hållbarhet och kvalitet, vilket återspeglas i deras produkter. Högkvalitativa material säkerställer att din cykelkorg tål daglig användning, samtidigt som den behåller sin snygga design.

Oavsett om du ska ut och shoppa, transportera din väska eller ta med dig dina favoritsaker på cykelturen kommer Basils cykelkorgar att vara din trogna partner.

Kolla in de fina och robusta cykelkorgarna från Basil här!

 

Cykeltillbehör från Basil

Som tidigare nämnts är Basils produkter utformade med förståelse för cyklisternas behov. I sortimentet finns inte bara väskor och pakethållare, utan även smarta cykeltillbehör som ringklockor, blomsterkransar, sadelöverdrag och mycket mer. Kvaliteten på produkterna och engagemanget för att skapa hållbara lösningar speglar Basils engagemang för både cykling och miljö.

Oavsett om du pendlar dagligen, ger dig ut på en längre äventyrlig cykeltur eller bara behöver plats för dina inköp, bidrar Basils praktiska produkter till att göra din cykelresa bekvämare. Basils förmåga att kombinera funktionalitet med attraktiv design gör dem till ett viktigt varumärke för alla cyklister som värdesätter både praktiska och estetiska egenskaper på cykeln.