Prisfest – över 3000 erbjudanden. Spara upp till 50% här.

Craft cykelkläder

Craft är ett sportvarumärke från Sverige. De är specialiserade inom textilier och kläder för sport och träning. Crafts cykelkläder är designade för vardagshjälten. De lägger stor vikt vid funktion och design för att du ska få den ultimata träningsupplevelsen.

Craft grundades 1973 i Sverige av Anders Bengtsson och var ursprungligen ett varumärke som specialiserade sig på stickade produkter för ett aktivt friluftsliv. Under åren utvecklades företaget och började fokusera på tekniska sportkläder av hög kvalitet.

Crafts sportkläder har blivit kända för sin enastående funktionalitet, prestanda och komfort. Det gör Craft till ett populärt val bland idrottare och sportentusiaster över hela världen. Varumärket är särskilt känt för sitt innovativa lager-på-lager-koncept inom sportkläder, som effektivt reglerar kroppstemperaturen och håller idrottare torra under intensiv träning eller tävling.

Genom att använda våra filter kan du sortera fram de produkter du är intresserad av. Du kan bland annat sortera fram kläder för herr, dam eller barn, välja färg, storlek m.m. Du kan också filtrera på pris så du ser de billigaste eller dyraste plaggen först. Några filtreringar har många valmöjligheter, då kan du trycka "visa mer" för att få fram samtliga val.

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Vilka typer av sportkläder erbjuder Craft?
Craft erbjuder ett brett sortiment av sport- och cykelkläder. I sortimentet finns tröjor, byxor, jackor och träningskläder som är designade för att möta de specifika behoven inom varje sport.
2
Kan Crafts sportkläder användas i alla väderförhållanden?

Craft: Sport- och cykelkläder av högsta kvalitet

Crafts sortiment omfattar ett brett utbud av sportkläder för olika aktiviteter, såsom löpning, cykling, skidåkning och styrketräning. Crafts träningskläder är särskilt populära och respekterade bland cykelentusiaster tack vare sin utmärkta passform, andningsförmåga och hållbarhet. Från cykeltröjor, långa cykelbyxor och cykelshorts till jackor och underställ erbjuder Craft ett omfattande sortiment av cykelkläder som är utformade för att uppfylla kraven från såväl professionella idrottare som fritidscyklister.