Prisfest – över 3000 erbjudanden. Spara upp till 50% här.

Cykelregnkläder och regnskydd

Här hittar du regnkläder och regnskydd, som är väldigt användbara för alla cyklister. Du hittar prisvärda regnkläder, regnset, regnbyxor, rainlegs, regnjackor och ponchos.

I vårt sortiment med andingsbara regnkläder har vi många olika modeller från flera populära varumärken, såsom Rogelli, AGU, Craft och Force. Bläddra igenom vårt utbud och hitta de regnkläder eller regnskydd som passar dig och dina behov för att kunna cykla i alla typer av väder.

Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Vad är fördelarna med att använda cykelregnkläder?
De viktigaste fördelarna med cykelregnkläder är att de skyddar mot vatten, ger motstånd mot vind, andningsförmåga och reflexdetaljer för ökad synlighet i dåligt väder.
2
Kan använda en regnponcho för att skydda min ryggsäck?

Regnkläder


Oavsett om du cyklar ofta eller använder cykeln som transportmedel i alla typer av väder, är du medveten om hur oförutsägbart vädret kan vara. Cykelregnkläder är speciellt designade för cyklister som vill förbli torra även när himlen öppnar sig. De består vanligtvis av en regnjacka och regnbyxor tillverkade av vattentäta och andningsbara material. Den vattentäta ytan förhindrar regnvatten från att tränga igenom samtidigt som det andningsbara materialet tillåter överskott av värme och fukt att släppas ut, så att du inte blir blöt på insidan av regnkläderna. Cykelregnkläder finns i olika stilar och passformer, så att du kan hitta det som bäst passar dina behov.
 

Fördelar med regnkläder:

 • Skydd mot vatten: Den främsta syftet med cykelregnkläder är att hålla dig torr under regnigt väder. Det vattentäta materialet ser till att du inte blir genomblöt under din cykeltur. Samtidigt är cykelregnkläder utvecklade med hög andningsförmåga, så att du inte blir fuktig vid fysisk aktivitet som cykling, eftersom du kan göra dig av med svett och fukt.
   

 • Motstånd mot vind: Utöver vattentäthet erbjuder cykelregnkläder även skydd mot vind, vilket hjälper dig att bibehålla din kroppstemperatur och förhindra kyla. Det är därför en bra idé att köpa regnjackor som är både vindtäta och vattentäta.
   

 • Andningsförmåga: De flesta regnkläder som produceras idag är tillverkade av andningsbara material som förhindrar överhettning och ackumulering av svett, vilket ger dig en betydligt mer bekväm och luftig upplevelse.
   

 • Reflexer: Många cykelregnkläder har reflexdetaljer som ökar din synlighet vid dåligt väder eller i mörka förhållanden, vilket bidrar till din säkerhet på vägen.
   

AGU regnkläder byxor och jacka

Regnponcho som cykelregnkläder


En regnponcho är ett mycket populärt klädesplagg i Sverige, där vi har förhållandevis många regniga dagar. En sådan regnponcho är särskilt praktisk för pendlaren. Den är bra och lätt att ha med i väskan. Då kan du snabbt ta på dig regnponchon om du skulle bli överraskad av regn under din cykeltur. Du kan såklart även använda regnponchon under cykelturer på racercykel eller mountainbike. Här kan du ha ponchon i en bakficka eller en sadelväska. En regnponcho är dock inte det bästa att cykla med när det gäller aerodynamik och vindmotstånd.

Regnponchon är lättare att använda jämfört med andra regnkläder. Regnponchon kan enkelt slängas över din nuvarande klädsel istället för att du måste byta till en regnjacka och eventuellt även regnbyxor. Regnponchon ger dig också stor rörelsefrihet eftersom ponchon vanligtvis inte är formsydd runt armarna. Regnponchon är utformad för att täcka både dig och din cykel och kommer ofta med elastiska snören eller kardborrband för att se till att den inte blåser bort under cykelturen.
 

Fördelar med regnponcho:HOCK Regnponcho Blå

 • Lätta och bärbara: Regnponchos är lätta och enkla att ta med sig. De kan vikas ihop och förvaras i din cykelväska, ryggsäck eller i de praktiska fickorna på baksidan av cykeltröjan eller cykeljackan. På så sätt är du alltid förberedd för plötsligt regn.
   

 • Snabbt skydd: Regnponchos kan sättas på på några sekunder, vilket gör dem idealiska för oväntade regnskurar. Du behöver inte oroa dig för att byta kläder eller ta extra tid för att förbereda dig.
   

 • Ökad rörlighet: När du har på dig en regnponcho kan du röra dig lättare samtidigt som du undviker att bli genomsur av regnet.

   

Cykelkläder med högt vattentryck

Letar du efter cykelkläder som inte är specifikt regnkläder, men fortfarande är vattentäta eller vattenavvisande, då kan du med fördel titta i våra andra kategorier med cykeljackor och cykelbyxor:
 

Cykeljackor - se på vårt utbud här!
 

Cykelbyxor - se på vårt utbud här!