Säsongstart! Stort sortiment till låga priser.

POC

Svenska POC är ett mycket välrenommerat varumärke inom sportutrustning. Deras vision är att skapa innovativa produkter som balanserar den perfekta kombinationen av säkerhet, prestanda och design.

POC grundades i Stockholm år 2004. Året efter lanserades den första produktserien med skidhjälmar, skidglasögon och kroppsskydd. POC vann snabbt internationellt erkännande, bland annat när Julia Mancuso vann OS guld i storslalom år 2006 med hjälm och skidglasögon från POC. År 2008 lanserade POC sin första cykelkollektion som snabbt blev populär. Över åren har POC blivit ett populärt varumärke bland proffscyklister och entusiastiska cyklister världen över som uppskattar den höga säkerheten kombinerad med stilfull design.

POC erbjuder ett stort utbud av cykelutrustning. I det breda sortimentet hittar du allt från cykelhjälmar, kroppsskydd, cykelglasögon samt kläder och tillbehör. Oavsett om du är ute efter en POC hjälm för din nästa cykeltur eller ett par nya cykelglasögon så har POC det du behöver för att ta din cykling till nästa nivå.

Använd våra smidiga filter för att se mer av de produkter från POC du är intresserad av.

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Varför ska jag köpa en cykelhjälm från POC?
POCs cykelhjälmar är kända för sin nyskapande design och framstående säkerhet. Genom att kombinera avancerade material och teknologier så som Mips® får du säkerhet i världsklass kombinerat med hög prestanda och stilren design.
2
Vilka produkter tillverkar POC?

Säkerhet, stil och innovation i perfekt symbios

När du köper en produkt från POC kan du lita på att säkerheten alltid är högsta prioritet. POCs mission är att rädda liv och minska konsekvenserna av olyckor som kan uppstå. För att ständigt ligga i framkant och driva innovation, tänja på gränserna och utmana tidigare sanningar inom sitt område har POC sin egna utvecklingsavdelning – POC Labs.

Teamet på POC Labs arbetar med outtröttligt med att utforska nya tekniker och idéer för att tillverka säkra, högpresterande och stilfulla produkter. Teamet arbetar i nära samarbete med några av Sveriges skarpaste profiler inom forskning, medicin och säkerhet som ger ovärderlig input till POC för att tillverka nya banbrytande produkter.

Ett gott exempel på POCs säkerhetsfokus är det tidiga samarbetet med Mips®. Mips® är ett annat svenskt företag som tillverkar ett säkerhetssystem för hjälmar som minskar de skadliga rotationskrafter som kan ske vid en kollision.

POCs produkter ger inte bara säkerhet i världsklass. De är designade för att ge dig säkerhet, prestanda och stil i perfekt symbios. Det gör så att du kan känna dig trygg och självsäker, oavsett om du du flyger fram över stökiga stigar på din MTB, pressar nya hastighetsrekord på racern eller glider genom staden med stil på den dagliga pendlingsturen.
 

POC cykelhjälm

POCs cykelhjälmar är kända för sin nyskapande design och framstående säkerhet. Genom att kombinera avancerade material och teknologier så som Mips® (Multi-directional Impact Protection System), ger POCs cykelhjälmar dig skydd i världsklass kombinerat med hög prestanda och stilren design. POC erbjuder ett brett sortiment av hjälmar för MTB, racer, gravel och vardagspendling.

Populära modeller är bland annat POC Omne, Poc Omne Air Mips®, POC Tectal Race Mips®, POC Axion samt POC Crane Mips®.

Se alla cykelhjälmar för vuxna från POC här!
 

POC cykelhjälm för barn

POC har tagit med sitt framstående säkerhetsarbete och skapat två serier med barnhjälmar som går under namnet POCito. Modellerna heter POC POCito Omne Mips® och POC POCito Crane Mips®. Samtliga hjälmar är designade i starka färger som är lätta för omgivningen att uppfatta. Hjälmarna är utrustade med Mips® teknologi vilket ger extra säkerhet och trygghet till barnet.

Se alla cykelhjälmar för barn från POC här!
 

Kroppsskydd

När du cyklar MTB i stökig terräng eller kastar dig ner för berg i höga hastigheter behöver du extra utrustning som skyddar dig från att komma till skada ifall olyckan är framme. POCs avancerare skyddsprodukter är utformade för att erbjuda maximalt skydd utan att kompromissa med rörlighet eller komfort. Oavsett om det är ett ryggskydd eller knä- och armbågsskydd du behöver så kan du alltid lita på att POCs skydd är tillverkade av högkvalitativa material med ergonomisk design som ger dig optimalt skydd under alla förhållanden.
 

Cykelglasögon

POCs cykelglasögon ger den perfekta kombinationen mellan stil och prestanda. Deras cykelglasögon är designade med avancerade linser som gör det lättare att urskilja kontraster och färger samt uppfatta detaljer och hinder på vägen eller stigen framför dig. Samtliga brillor är ergonomiskt utformade för perfekt passform.

Se alla cykelglasögon från POC här!
 

Kläder och tillbehör

POCs cykelkläder och tillbehör är utformade med fokus på prestanda och stil. Sortimentet sträcker sig från tekniska cykelkläder för stökiga MTB turer till stilrena, högpresterande plagg för en lång tur på racercykeln. Samtliga cykelkläder ger en perfekt balans mellan funktionalitet och design så att du kan prestera på topp, utan att kompromissa med din personliga stil.

Se alla cykelkläder från POC här!
 

Hållbarhetsarbete

När du köper en produkt från POC kan du känna dig trygg varje gång du sätter dig i sadeln. Förutom att outtröttligt fokusera på att tillverka produkter som räddar cyklisters liv arbetar POC noggrant även med hållbarhet för att säkerställa att deras produkter inte heller äventyrar vår jord. POCs hållbarhetsarbete går under namnet Project Blueprint.

I Project Blueprint har POC genomlyst hela företaget och granskat varje process, produkt och leverantör för att minska produkternas miljöpåverkan, utan att kompromissa med produkternas säkerhet. Exempelvis finner du återvunna och ansvarsfullt framställda biobaserade material i POCs produkter. Materialen väljs med noggrannhet för att hålla länge samtidigt som de också ska kunna återvinnas den dag produkten gjort sitt.

POC arbetar också aktivt för att fasa ut PFC behandlade plagg som ofta används inom funktions- och sportplagg då det effektivt avvisar smuts och vatten från plagget. Samtidigt är PFC behandlade plagg en risk för miljön. Tack vare ny teknologi har POC lyckats åstadkomma god funktionalitet i sina nya kollektioner utan att använda PFC behandling.
 

Utforska POC hos Bikable

Oavsett om du är en erfaren cyklist eller nybörjare så finns det något för alla i POCs sortiment. Utforska deras breda sortiment av produkter och ta din cykelupplevelse till nya höjder med skydd i världsklass kombinerat med stilfull design.

Om du behöver hjälp att hitta rätt produkt från POC är du varmt välkommen att kontakta vår hjälpsamma kundservice. Vi hjälper dig gärna att göra ett bra köp och hitta en POC produkt som passar perfekt utifrån ditt behov.