Sigma Sport

Sigma Sport är ett av de mest erkända varumärkena inom cykeltillbehör och elektronik. Sigma Sport grundades 1982 i Tyskland av två entusiastiska cyklister, Klaus-Peter Schendel och Thomas Hanl. De ville utveckla innovativa produkter som cykeldatorer och mätinstrument som kunde hjälpa både professionella och vanliga cyklister att förbättra sina prestationer genom mer exakt datainsamling under träning och tävling.

Med tiden har Sigma Sport etablerat sig som en av de ledande aktörerna på marknaden när det gäller cykeldatorer och mätinstrument som används inom cykling och andra sporter. Sigma Sport har alltid fokuserat på att kombinera precisionsteknologi med användarvänlighet och hållbarhet, vilket också har bidragit till deras framgång.

Förutom cykeldatorer, pulsmätare och pulsklockor tillverkar Sigma Sport även cykellampor. Sigma lägger stor vikt vid kvaliteten på sina produkter, vilket garanterar att du med en Sigma-produkt kan vara säker på att kvaliteten är hög. Dessutom får du den höga kvaliteten till ett bra pris.

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Go to page
Produkter per sida:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Vilka produkter tillverkar Sigma Sport?
Sigma Sport utvecklar och tillverkar cykeltillbehör och elektronik som cykeldatorer, pulsmätare, pulsklockor, GPS-enheter och cykellampor.
2
Kan Sigma cykeldatorer användas på flera olika cyklar?
3
Hur laddar jag ner träningsdata från min Sigma sportenhet till en dator?

Cykeldatorer, cykellampor och pulsklockor från Sigma Sport


Sigma Sport är särskilt känt för sitt stora sortiment av cykeldatorer, pulsmätare, GPS-enheter och cykellampor. Deras produkter är utformade för att uppfylla behoven hos både amatörer och professionella cyklister och de erbjuder ett stort utbud av olika funktioner och prisklasser.

 

Cykeldator från Sigma Sport


En av Sigmas mest kända produkter är deras cykeldatorer. Sigmas cykeldator ger exakt information om hastighet, distans, tid och mycket mer, vilket hjälper dig som cyklist att ha koll på dina prestationer och effektivt anpassa din träning. Cykeldatorer från Sigma Sport finns i olika prisklasser, beroende på din budget och ditt behov. Det innebär att du kan få en cykeldator med grundläggande funktioner som hastighet, distans och körtid, eller så kan du köpa en av de större och dyrare modellerna med GPS, pekskärm, Wi-Fi, ruttplanering och minne.
 

Cykeldator från Sigma Sport - se utbudet här!


 

Cykellampor från Sigma Sport


Sigma Sport är också känt för sina cykellampor, som utmärker sig genom att ofta vara små men som samtidigt ger starkt ljus i förhållande till storleken. Sigma tillverkar både framlyktor och baklyktor separat, men cykellamporna finns också som lampset.
 

Cykellampor från Sigma Sport - se utbudet här!

 

 

Pulsklockor och pulsmätare från Sigma Sport
 

Sigma Sport har också sin egen linje av pulsklockor som kan användas för löpning, cykling eller annan träning. Pulsmätare från Sigma Sport ger dig möjlighet att ha koll på din hjärtfrekvens under träning, vilket kan vara avgörande för att uppnå optimala träningsresultat och undvika överbelastning.
 

Pulsklockor från Sigma Sport - se utbudet här!
 

Pulsmätare från Sigma Sport - se utbudet här!