Sweet Protection

Sweet Protection förenar ledande innovation inom cykelbranschen med de finaste hantverkskunskaperna - och skapar på det sättet de säkraste och mest avancerade hjälmar, glasögon, skyddsutrustning och kläder för cyklister och andra utomhusmotionärer som finns idag.

Detta norska företag har gjort ett stort intryck inom sportvärlden med sitt unika approach till design och säkerhet. Sweet Protection grundades år 2000 av en grupp vänner som delade en passion för action- och extremsport. Företaget etablerades i Trysil, Norge där det finns många berg, floder och skogar och de här omgivningarna skapade den perfekta ramen och lekplatsen för deras äventyrliga anda. Den gemensamma passionen för utomhusaktiviteter har alltid drivit dem att skapa produkter som skyddar idrottare och entusiaster på högsta nivå.

Sweet Protection lägger stor vikt vid att producera cykelutrustning som är så bra och högkvalitativ att du blir inspirerad att utmana dina egna gränser när du är ute på ditt nästa cykeläventyr. Sweet Protections motto är:

"We create superior protection inspiring people to push their boundaries."

Hos oss hittar du Sweet Protections stora sortiment - låt dig inspireras att ta din cykelupplevelse till nästa nivå med produkter som är designade för äventyr och skydd.

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Varför ska jag köpa en cykelhjälm från Sweet Protection?
En cykelhjälm från Sweet Protection ger dig avancerad säkerhetsteknologi, bekväm passform i din storlek och med stilfull design.
2
Vilka produkter är populära från Sweet Protection?
3
Tillverkar Sweet Protection cykelglasögon?
4
Tillverkar Sweet Protection knäskydd?

Cykelhjälmar, cykelglasögon och kroppsskydd från Sweet Protection


Sweet Protections cykelhjälmar har både elegant design och imponerande skydd. Avancerad teknologi och stötdämpande egenskaper garanterar optimal säkerhet under dina cykelturer. Samtidigt är hjälmarna snygga med moderna detaljer och färger. Oavsett om du cyklar i staden eller i naturen är Sweet Protections hjälmar ett utmärkt val för dig som värderar både säkerhet och stil.
 

Cykelhjälmar från Sweet Protection - se utbudet här!

 

Cykelglasögon från Sweet Protection är både snygga och funktionella. De är tillverkade med en lätt ram, bred synvinkel och imponerande teknologi för att motverka imma, vilket ger dig både komfort och klar sikt under äventyr i alla väder- och vindförhållanden.
 

Cykelglasögon från Sweet Protection - se utbudet här!

 

Med Sweet Protections bakgrund inom extremsport och deras outtröttliga strävan efter kvalitet och innovation har de också blivit en ledande leverantör av skyddsutrustning för cyklister och utomhusentusiaster. Deras produkter är både funktionella och estetiskt tilltalande och finns för både herr och dam.
 

Skyddsutrustning från Sweet Protection - se utbudet här!