TOUR SALE! Spara upp till 50% här

OUTLET
PowerBar Energize Berry Blast Energy Bar
PowerBar Energize Berry Blast Energy Bar
PowerBar

PowerBar Energize Berry Blast Energy Bar

MODELL: 21012001 (76215)
29,00 kr
pricerunner
-
+
Lagerstatus
Vill du ge allt du har under intensiv träning och tävlingar? Så det är viktigt att du inte bara fyller på dina energidepåer innan träning, utan även regelbundet förser din kropp med kolhydrater under träningen.

Energize energy Bar är skapad för att ge pålitlig funktionalitet och näring för din träning. Den är berikad med C2MAX Dual Source Carb Mix, som ger dig den perfekta kombinationen av snabba och långsamma absorberande kolhydrater. Denna energibar är även berikad med natrium, som är den mest förlorade elektrolyten i form av svett, samt magnesium, som bidrar till normal energiomsättning i kroppen. Inga färgämnen eller konserveringsmedel för att säkerställa en ren och naturlig upplevelse.

Med Energize Berry Energy Bar kan du hålla full fart under träning och tävlingar. Det hjälper till att fylla på dina energidepåer och bibehålla den optimala balansen av mineraler i din kropp. Oavsett om du är en seriös idrottare eller bara vill få ut det mesta av ditt träningspass är denna energibar det perfekta valet för dig. För optimal effekt rekommenderas att dricka 1 bar vätska den sista timmen före träning och/eller med jämna mellanrum under träningen.

Specifikationer:

  • Kolhydratbar med havreflingor och fruktmix.
  • Tillsatt natrium och magnesium för att stödja idrottares behov.
  • Baserat på C2MAX Dual Source Carb Mix.
  • Fri från färgämnen och konserveringsmedel.
  • Passande för vegetarianer.
  • God tolerans.
  • Kan innehålla spår av jordnötter, hasselnötter, cashewnötter och soja.
Få det bästa, bli Bikable.
Prismatch
Prismatch
365 dagars öppet köp
365 dagars öppet köp
Fri frakt* över
Chatta med oss
Chatta med oss
Alternativa produkter
Relaterade produkter