Vattenflaska cykel

Hos Bikable.se har vi ett stort utbud av vattenflaskor och dricksflaskor i olika storlekar som passar för cykling, träning eller till barnens matlåda. Det är alltid en bra idé att ha med sig en vattenflaska på cykelturen eller på en vandring, särskilt under varma dagar.

Vi har vattenflaskor för både barn och vuxna. Dessutom hittar du flaskor i både stora och små storlekar i vårt sortiment, med olika dricksystem och i många fina färger. Du hittar också många populära märken som Elite, Camelbak och Tacx.

Hos oss hittar du vattenflaskor som passar perfekt för dig, dina behov och ditt nästa äventyr.

Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Vilken vattenflaska är den bästa?
Vi har ett stort utbud av olika flaskor på Bikable.se Vi har flaskor både för racercykling och mountainbike. Det finns vattenflaskor i många olika storlekar, så valet av flaska beror på dina behov.
2
Vad är en flaska med självstängande ventil?
3
Kan man köpa lättviktsflaskor?
4
Vilken flaskhållare passar till min vattenflaska?
5
Hur stora vattenflaskor finns det?

Stort utbud av vattenflaskor hos Bikable

När du ska cykla eller utföra någon annan typ av träning är det viktigt att du har en bra vattenflaska med dig. Om du dricker mycket vatten när du tränar så undviker du uttorkning. Vi hjälper dig, och vi har många olika vattenflaskor för alla typer av behov.
Bikable vattenflaska 750 ml
Förutom att våra vattenflaskor finns i olika storlekar och kan rymma olika mängder vätska, har vi även flaskor som kan användas som shakers. Det kan vara praktiskt när du behöver blanda energidryck inför cykelturen till exempel.

Våra dricksflaskor passar ihop med de flesta typer av flaskhållare, eftersom alla våra vattenflaskor har en diameter på 74 mm. Vi har också ett brett urval av högkvalitativa flaskhållare som du kan se här!

 

Vattenflaskor till träning

Oavsett om du tränar på gym, ska ut på en vandring, tränar inomhus på din cykeltrainer eller cyklar ute på vägarna kommer du hitta den vattenflaska du behöver här på sidan.

Förutom de klassiska vattenflaskorna erbjuder vi också shakers som är perfekta för att blanda ditt favoritproteinpulver och energipulver. Du hittar för övrigt vårt stora utbud av energibars, energipulver och proteinpulver här!

 

Vattenflaska för kallt vatten

Vattenflaska cykel - Camelback Podium ICE flaska med isolering 620 ml. rödNär du ger dig ut på en vandring eller en längre cykeltur kan det verkligen vara gott med kallt vatten för att släcka törsten efter några timmar . Tillverkaren Camelbak gör flaskor med isolering inuti flaskan för att hålla vattnet kallt under en längre tid. Den här typen av flaska från Camelbak kallas Podium Ice. Dessutom har denna typ av flaska ett smart lock som minskar spill under din tur.

 

Lättviktsflaskor

För en del cyklister är det viktigt att flaskan inte väger för mycket. Om du behöver ha flera flaskor på cykeln eller i ryggsäcken kan det vara en bra idé att välja en lättviktsflaska. De flesta vattenflaskor i vårt sortiment är ganska lätta, men det finns också vattenflaskor som utmärker sig genom att vara lite lättare än andra. Ett exempel är Elite Fly-flaskorna, som utvecklats av tillverkaren Elite. De lättviktiga flaskorna från Elite är enkla att ta med sig och deras enkla och snygga design gör dem dessutom trevliga att titta på. Elites flaskor används även av professionella cyklister. Vattenflaskorna finns i olika färger och storlekar, så det finns en flaska som passar din smak också.
Lättviktsflaska cykel - ELite FLY Tex svart 750 mlLättviktsflaska cykel - Elite FLY Tex Flaska Röd 750 ml

 

Vattenflaskor till barn

I vårt stora utbud av vattenflaskor hittar du även roliga varianter för barnen. Vi har flaskor med tryck från exempelvis Paw Patrol, Frost, Star Wars och Hello Kitty.

Dessa vattenflaskor är perfekta att skicka med barnen till skolan eller till träningen. Då är deras favoritkaraktärer med dem hela dagen eller under cykelturen med familjen. Ofta blir det också lättare att få barnet att dricka något när de älskar sin flaska. Vårt utbud av flaskor för barn varierar över tiden och uppdateras kontinuerligt.

 

Vattenflaska cykel - HEllo Kitty vattenflaska 300 ml för barn

Alla flaskor tål maskindisk

Självklart kan många fler modeller i vårt sortiment användas som vattenflaskor för barn och juniorer. Det handlar bara om att välja rätt storlek, färg och syfte. Alla flaskor är lätta att rengöra och tål att diskas i diskmaskinen. Dessutom är alla flaskor fria från kemikalier och BPA.

 

Vattenflaskor till MTB och racer

Om du behöver en bra flaska för turer på racercykeln eller i skogen på en Mountainbike, så har vi en flaska eller ett dricksystem som passar dig. Det är viktigt att dricka mycket när man tränar. Därför är det bra att hitta ett enkelt och smart sätt att ha med sig vatten på cyklingen. Det kan handla om vilken flaskhållare som fungerar bäst för din cykel, vilken flaskstorlek och vikt på flaskan du föredrar när du är ute eller att din flaska ska vara bekväm att hålla i handen.

 

Vattenflaskor med olika dricksystem

Det finns många fördelar med att välja en flaska där munstycket som man dricker från är lätt att öppna och stänga. Vissa vattenflaskor har en drickventil som gör att flaskan alltid är redo att dricka från, samtidigt som du inte spiller något av innehållet eftersom drickventilen är självlåsande.

Det finns också vattenflaskor som har ett speciell lock som skyddar dig från att få smuts i munnen. Denna typ av flaska passar perfekt för mountainbike cykling i skogen.
 

 

Vattenflaska Camelbak Eddy 0.6 liter blåVattenflaska cykel - Elite Jet Flaska Genomskinlig röd 950 ml

 

Få hjälp att välja den bästa vattenflaskan för dig

Hos Bikable.se får du alltid råd och vägledning om cyklar, tillbehör och naturligtvis även om vattenflaskor. Om du är osäker på vilket alternativ som passar dig och dina behov bäst, så finns vår kundtjänst redo att guida och hjälpa dig.